طرز تهیه پودینگ انبه با پودر ژلاتین فوری و خوشمزه

طرز تهیه پودینگ انبه با پودر ژلاتین فوری و خوشمزهسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه پودینگ انبه رو آوردیم که طعم فوق العاده ای داره و به راحتی و فوری درست میشه. این دسر خوشمزه رو میتونید به راحتی و در کمترین زمان درست کنید ، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 15 دقیقه
زمان تهیه: 15 دقیقه

طرز تهیه پودینگ انبه

مواد لازم برای 2 الی 4 نفر

شیر 2 پیمانه

شکر نصف پیمانه

پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری

انبه 1 عدد


مرحله اول

در مرحله اول داخل یک ظرف ۲ پیمانه شیر و نصف پیمانه شکر و ۲ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین رو بریزید و روی حرارت قرار بدید و مدام هم بزنید تا وقتی که شکر و ژلاتین کامل داخل شیر حل بشن حالا وقتی که شکر و ژلاتین کاملا حل شد اون رو از روی حرارت بردارید و کنار بزارید تا از داغی بیفته.


مرحله دوم

انبه رو خوب بشورید و پوست بگیرید و بعد اون رو به قسمت های کوچکتر خرد کنید و به بقیه مواد که الان خنک شده اضافه کنید و هم بزنید ، داخل ظرف مورد نظرتون رو با کمی روغن چرب کنید و مواد پودینگ رو داخل آن بریزید و سطح اون رو صاف کنید.


مرحله سوم

پودینگ رو داخل یخچال قرار بدید تا زمانی که کاملا ببنده ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.