طرز تهیه پودینگ انبه با پودر ژلاتین فوری و خوشمزه
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه پودینگ انبه رو آوردیم که طعم فوق العاده ای داره و به راحتی و فوری درست میشه. این دسر خوشمزه رو میتونید به راحتی و در کمترین زمان درست کنید ، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه پودینگ انبه
مواد لازم برای 2 الی 4 نفر
⫸ شیر 2 پیمانه
⫸ شکر نصف پیمانه
⫸ پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
⫸ انبه 1 عدد
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه دسر پودینگ شیر با نشاسته ذرت و رویه پرتقالی
مرحله اول
در مرحله اول داخل یک ظرف ۲ پیمانه شیر و نصف پیمانه شکر و ۲ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین رو بریزید و روی حرارت قرار بدید و مدام هم بزنید تا وقتی که شکر و ژلاتین کامل داخل شیر حل بشن حالا وقتی که شکر و ژلاتین کاملا حل شد اون رو از روی حرارت بردارید و کنار بزارید تا از داغی بیفته.
مرحله دوم
انبه رو خوب بشورید و پوست بگیرید و بعد اون رو به قسمت های کوچکتر خرد کنید و به بقیه مواد که الان خنک شده اضافه کنید و هم بزنید ، داخل ظرف مورد نظرتون رو با کمی روغن چرب کنید و مواد پودینگ رو داخل آن بریزید و سطح اون رو صاف کنید.
مرحله سوم
پودینگ رو داخل یخچال قرار بدید تا زمانی که کاملا ببنده ؛ نوش جان