طرز تهیه پودینگ سیب و دارچین با نان تست مناسب صبحانه

طرز تهیه پودینگ سیب و دارچین با نان تست مناسب صبحانهکاربران سایت آشپزم امروز طرز تهیه پودینگ سیب و دارچین رو آوردیم که با تمام پودینگ هایی که تا الان خوردید متفاوته ؛ آموزش امروز پودینگ سیب و دارچین همراه با نان تست است که علاوه بر خوش طعم بودن این پودینگ بسیار مقوی و پرانرژی است .
با ما همراه باشید .

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 50 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه پودینگ سیب و دارچین

مواد لازم برای 2 الی 3 نفر

⫸ نان تست خرد شده 1 کاسه متوسط

⫸ شکر قهوه‌ای 55 گرم

⫸ شکر سفید 100 گرم

⫸ دارچین 1 قاشق چایخوری

⫸ خامه 240 میلی لیتر

⫸ شیر 240 میلی لیتر

⫸ تخم مرغ 6 عدد

⫸ وانیل 1 قاشق چایخوری

⫸ کره 2 قاشق غذاخوری

⫸ سیب 4 عدد

⫸ سس کارامل 120 گرم


مرحله اول

برای شروع 6 عدد تخم مرغ را داخل یک ظرف بشکنید بعد به آن شیر ، خامه ، شکر ، وانیل ، دارچین و نمک رو اضافه کنید بعد همه مواد را با همزن دستی با هم مخلوط کنید .


مرحله دوم

تکه های نان تست رو که از قبل به صورت مربع های کوچک خرد کردید به آن اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید حالا سیب رو بشورید و پوست بگیرید.سپس به صورت نگینی متوسط آن را خرد کنید و داخل یک ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار بدید .


مرحله سوم

به آن شکر قهوه‌ای و سس کارامل رو اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید بعد سیب رو به مواد قبلی اضافه کاری را با هم مخلوط کنید .


مرحله چهارم

کف ظرف مورد نظرتون رو با کمی کره چرب کنید و بعد مواد را داخل آن بریزید و آن را داخل فر با دمای 350 درجه به مدت 50 دقیقه قرار بدید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.