طرز تهیه پودینگ سیب و دارچین با نان تست مناسب صبحانه
کاربران سایت آشپزم امروز طرز تهیه پودینگ سیب و دارچین رو آوردیم که با تمام پودینگ هایی که تا الان خوردید متفاوته ؛ آموزش امروز پودینگ سیب و دارچین همراه با نان تست است که علاوه بر خوش طعم بودن این پودینگ بسیار مقوی و پرانرژی است .
با ما همراه باشید .
طرز تهیه پودینگ سیب و دارچین
مواد لازم برای 2 الی 3 نفر
⫸ نان تست خرد شده 1 کاسه متوسط
⫸ شکر قهوهای 55 گرم
⫸ شکر سفید 100 گرم
⫸ دارچین 1 قاشق چایخوری
⫸ خامه 240 میلی لیتر
⫸ شیر 240 میلی لیتر
⫸ تخم مرغ 6 عدد
⫸ وانیل 1 قاشق چایخوری
⫸ کره 2 قاشق غذاخوری
⫸ سیب 4 عدد
⫸ سس کارامل 120 گرم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه پودینگ کاراملی دورنگ با خامه و شکلات تخته ای
مرحله اول
برای شروع 6 عدد تخم مرغ را داخل یک ظرف بشکنید بعد به آن شیر ، خامه ، شکر ، وانیل ، دارچین و نمک رو اضافه کنید بعد همه مواد را با همزن دستی با هم مخلوط کنید .
مرحله دوم
تکه های نان تست رو که از قبل به صورت مربع های کوچک خرد کردید به آن اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید حالا سیب رو بشورید و پوست بگیرید.سپس به صورت نگینی متوسط آن را خرد کنید و داخل یک ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار بدید .
مرحله سوم
به آن شکر قهوهای و سس کارامل رو اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید بعد سیب رو به مواد قبلی اضافه کاری را با هم مخلوط کنید .
مرحله چهارم
کف ظرف مورد نظرتون رو با کمی کره چرب کنید و بعد مواد را داخل آن بریزید و آن را داخل فر با دمای 350 درجه به مدت 50 دقیقه قرار بدید ؛ نوش جان