طرز تهیه سوهان عراقی با ارده خوشمزه و راحت با طعم عالی

طرز تهیه سوهان عراقی با ارده خوشمزه و راحت با طعم عالیمخاطبین محترم سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک سوهان متفاوت رو آوردیم که اصالتی عراقی داره و به راحتی درست میشه ، آموزش امروز طرز تهیه سوهان عراقی هست ؛ با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 25 دقیقه
زمان تهیه: 35 دقیقه

طرز تهیه سوهان عراقی

مواد لازم برای 4 نفر

⫸ شکر 1 لیوان

⫸ ارده 1 لیوان

⫸ عسل 2 قاشق غذاخوری

⫸ پودر هل نصف قاشق چایخوری

⫸ مغز پسته برای تزئین به مفدار لازم


مرحله اول

در مرحله اول 1 لیوان شکر را داخل یک ماهیتابه گود بریزید و با قاشق آن را پخش کنید و روی حرارت ملایم قرار بدید تا شکر کم کم آب بشه فقط با تکان دادن ماهیتابه شکر رو هم بزنید نه با قاشق .


مرحله دوم

وقتی که شکر کاملا آب شد به آن ارده را اضافه کنید و مخلوط کنید ، به موادتون پودر هل رو اضافه کنید و هم بزنید بعد عسل را اضافه کنید سپس مخلوط کنید .


مرحله سوم

وقتی که مواد کاملاً یکدست شد و از کف ماهیتابه جدا شد آن رو سریع داخل یک سینی فر که از قبل کاغذ روغنی انداخته اید بریزید .


مرحله چهارم

بعد مجدداً روی آن یک کاغذ روغنی قرار بدید و با وردنه آن را پهن کنید سپس هر نوع مغزی که دوست دارید روی خمیر بریزید مجدداً با وردنه آن رو به صورت نازک پهن کنید با چاقو آن را برش بزنید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.