طرز تهیه تارت سیب و دارچین فرانسوی در فر

طرز تهیه تارت سیب و دارچین فرانسوی در فرسلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک تارت خوشمزه رو آوردیم که میتونه یک پیشنهاد عالی برای مهمونی ها و یا دورهمی هاتون باشه ؛

تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده می‌شود و بر پایه میوه است.
تفاوت اصلی تارت با انواع کیک در آن است که نان تارت بدون پف عمل می‌آید حال آنکه در کیک‌ها پف از موارد غیرقابل حذف است. اگر در خمیر تارت شکر وجود داشته باشد برای شیرینی‌جات و در صورت عدم استفاده از شکر برای غذاها به کار برده می‌شود .

آموزش امروز طرز تهیه تارت سیب و دارچین هست ؛ با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 20 دقیقه
زمان تهیه: 75 دقیقه

طرز تهیه تارت سیب و دارچین

مواد لازم برای 4 نفر

سیب 2 عدد

کره 30 گرم

لیمو ترش 3 قاشق غذاخوری

شکر 1/5 قاشق غذاخوری

عسل 1 قاشق غذاخوری

دارچین نصف قاشق غذاخوری

مواد لازم برای خمیر

آرد 1 و 1/3 پیمانه

شکر 3 قاشق غذاخوری

کره دمای محیط 100 گرم

نمک 1/8 قاشق چایخوری

آب سرد 3 قاشق غذاخوری


مرحله اول

ابتدا سیب ها رو بشورید و اون رو خشک کنید و بعد اونها رو به صورت نواری برش بزنید ، سیب ها را داخل یک ظرف بریزید و به اون ۳۰ گرم کره به دمای محیط رسیده ۳ قاشق غذاخوری لیمو ترش یک و نیم قاشق غذاخوری شکر و یک قاشق غذاخوری عسل و نصف قاشق غذاخوری دارچین را اضافه کنید.


مرحله دوم

همه مواد رو با هم ترکیب کنید ، این ترکیب رو به مدت ۷ الی ۸ دقیقه داخل فر قرار بدید تا کمی بپزه وقتی که سیب ها کمی پختن در ظرف را بگذارید و به مدت ۴ الی ۵ ساعت داخل یخچال قرار بدید.


مرحله سوم

برای درست کردن خمیر ابتدا آرد رو ۳ بار الک کنید بعد از اینکه آرد رو الک کردید به اون ۳ قاشق غذاخوری شکر و ۱.۸ قاشق چایخوری نمک اضافه کنید و هم بزنید بعد از اینکه مواد خشک رو باهم مخلوط کردید به اون ۱۰۰ گرم کره به دمای محیط رسیده اضافه کنید و با دست هم بزنید تا خمیر منسجم بشه حالا ۳ قاشق غذاخوری آرد رو اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که خمیر یکدست و جمع بشه.


مرحله چهارم

خمیر رو داخل کیسه فریزر قرار بدید و با وردنه اون رو صاف کنید و به مدت ۱ ساعت داخل یخچال قرار بدید . بعد از یک ساعت خمیر را از داخل کیسه فریزر بیرون بیارید و دوباره اون رو کمی وردنه بزنید حالا خمیر رو برش بزنید.


مرحله پنجم

بعد از اینکه همه خمیر رو برش زدید وسط خمیر و با دست کمی نازک کنید ؛ بعد سیب ها را از داخل یخچال بیرون بیارید و آن را کمی هم بزنید حالا از آب سیب کمی بردارید و با عسل مخلوط کنید.


مرحله ششم

سپس این مخلوط رو روی خمیر بریزید بعد سیب ها را از بزرگ به کوچک به ترتیب وسط خمیر بچینید ، یک عدد زرده تخم مرغ رو با چنگال بزنید تا از لختگی در بیاد بعد آن را روی تارت براش کنید سپس آن را داخل فر که از قبل گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار بدید تا وقتی که کاملا بپزه ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.