طرز تهیه ترافل شکلات سوئیسی با بیسکویت پتی پور مجلسی و خوشمزه
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه ترافل شکلات سوئیسی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه ترافل شکلات سوئیسی
مواد لازم برای 5 نفر
⫸ شکلات تخته ای 100 گرم
⫸ پودر قند 3 قاشق سوپخوری
⫸ بیسکویت پتی بور 2 پیمانه
⫸ مغز گردو 50 گرم
⫸ پودر نسکافه 1 قاشق چایخوری
⫸ پودر کاکائو 10 گرم
⫸ روغن 2 قاشق سوپخوری
⫸ کافی میت 60 گرم
⫸ شیر به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه شیرینی کلبه سوئیسی با بیسکویت پتی پور ساده و خانگی
مرحله اول
برای درست کردن این ترافلهای خوشمزه ، ابتدا 3 قاشق سوپ خوری پودر قند رو داخل یک ظرف بریزید و به آن یک قاشق چایخوری پودر نسکافه و 10 گرم پودر کاکائو را اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.
مرحله دوم
سپس این ترکیب را یک بار الک کنید و داخل یک کاسه بریزید. دو قاشق سوپ خوری روغن مایع رو به این مواد اضافه کنید و با هم ترکیب کنید ، تا جایی که به صورت یک دست مخلوط شود. بعد این ترکیب را کنار بذارید.
مرحله سوم
شکلات تختهای رو داخل یک کاسه قرار بدید و کاسه رو روی حرارت بخار کتری قرار بدید ، تا شکلات به روش بن ماری آب شود. سپس اون رو به همراه کافی میت به باقی مواد داخل کاسه اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.
مرحله چهارم
بیسکویت پتی پور و مغز گردو رو به صورت خیلی ریز خرد کنید و به باقی مواد ترافل اضافه کنید. با هم ترکیب کنید تا جایی که یک خمیر سفت و منسجم به دست بیارید.
مرحله پنجم
شیر رو کم کم به کاسه اضافه کنید ، تا جایی که خمیر ترافل شما کمی نرم شود. سپس مایع ترافل رو داخل قالبهای دلخواهتون بریزید و روی اونها رو فشار بدید ، تا داخل قالب منسجم شود.
مرحله ششم
بعد ترافل ها را از داخل قالب خارج کنید و به هر شکلی که دوست دارید تزیین کنید. بعد قالب به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار بدید ، تا ترافل ها سفت شود. سپس اون رو سرو کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ توجه کنید که وقتی شیر رو به مواد اضافه میکنید ، نباید حجم آن خیلی زیاد باشد و فقط در حدی که خمیر ترافل نرم شود کافیست.
◉ برای تزیین این ترافلهای خوشمزه ، میتوانید از پودر نارگیل ، کنجد ، پودر کاکائو یا پودر پسته استفاده کنید.
◉ حتماً بعد از اینکه ترافلها رو تزیین کردید ، اون رو به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار بدید تا سفت شود و حین سرو له نشود.
◉ در تهیه این ترافلهای خوشمزه میتوانید به جای استفاده از پودر قند از شکر هم استفاده کنید.