طرز تهیه ترافل شکلات سوئیسی با بیسکویت پتی پور مجلسی و خوشمزه

طرز تهیه ترافل شکلات سوئیسی با بیسکویت پتی پور مجلسی و خوشمزهسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه ترافل شکلات سوئیسی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 00 دقیقه
زمان تهیه: 80 دقیقه

طرز تهیه ترافل شکلات سوئیسی

مواد لازم برای 5 نفر

شکلات تخته ای 100 گرم

پودر قند 3 قاشق سوپخوری

بیسکویت پتی بور 2 پیمانه

مغز گردو 50 گرم

پودر نسکافه 1 قاشق چایخوری

پودر کاکائو 10 گرم

روغن 2 قاشق سوپخوری

کافی میت 60 گرم

شیر به مقدار لازم


مرحله اول

برای درست کردن این ترافل‌های خوشمزه ، ابتدا 3 قاشق سوپ خوری پودر قند رو داخل یک ظرف بریزید و به آن یک قاشق چای‌خوری پودر نسکافه و 10 گرم پودر کاکائو را اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.


مرحله دوم

سپس این ترکیب را یک بار الک کنید و داخل یک کاسه بریزید. دو قاشق سوپ خوری روغن مایع رو به این مواد اضافه کنید و با هم ترکیب کنید ، تا جایی که به صورت یک دست مخلوط شود. بعد این ترکیب را کنار بذارید.


مرحله سوم

شکلات تخته‌ای رو داخل یک کاسه قرار بدید و کاسه رو روی حرارت بخار کتری قرار بدید ، تا شکلات به روش بن ماری آب شود. سپس اون رو به همراه کافی میت به باقی مواد داخل کاسه اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.


مرحله چهارم

بیسکویت پتی پور و مغز گردو رو به صورت خیلی ریز خرد کنید و به باقی مواد ترافل اضافه کنید. با هم ترکیب کنید تا جایی که یک خمیر سفت و منسجم به دست بیارید.


مرحله پنجم

شیر رو کم کم به کاسه اضافه کنید ، تا جایی که خمیر ترافل شما کمی نرم شود. سپس مایع ترافل رو داخل قالب‌های دلخواهتون بریزید و روی اون‌ها رو فشار بدید ، تا داخل قالب منسجم شود.


مرحله ششم

بعد ترافل ها را از داخل قالب خارج کنید و به هر شکلی که دوست دارید تزیین کنید. بعد قالب به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار بدید ، تا ترافل ها سفت شود. سپس اون رو سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
توجه کنید که وقتی شیر رو به مواد اضافه می‌کنید ، نباید حجم آن خیلی زیاد باشد و فقط در حدی که خمیر ترافل نرم شود کافیست.
برای تزیین این ترافل‌های خوشمزه ، می‌توانید از پودر نارگیل ، کنجد ، پودر کاکائو یا پودر پسته استفاده کنید.
حتماً بعد از اینکه ترافل‌ها رو تزیین کردید ، اون رو به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار بدید تا سفت شود و حین سرو له نشود.
در تهیه این ترافل‌های خوشمزه می‌توانید به جای استفاده از پودر قند از شکر هم استفاده کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.