طرز تهیه شیرینی کلبه سوئیسی با بیسکویت پتی پور ساده و خانگی
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه شیرینی کلبه سوئیسی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه شیرینی کلبه سوئیسی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ بیسکویت پتی بور شکلاتی 2 بسته
⫸ شیر 1 لیوان
⫸ خامه قنادی 200 گرم
⫸ موز 1 عدد
⫸ گردو به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه نان گیسو یا نان سوئیسی خانگی با حجم و بافت عالی
مرحله اول
برای شروع روی سطح کار یک سلفون قرار بدید. سپس یک لیوان شیر را داخل یک کاسه بریزید ، بعد دو بسته بیسکویت پور را باز کنید و داخل شیر بغلتانید. سپس سه ردیف از بیسکویت پتی پور روی سلفون بچینید.
مرحله دوم
200 گرم خامه قنادی رو داخل یک ظرف بریزید و با همزن برقی اون رو به مدام هم بزنید ، تا خامه فرم بگیرد و سفت شود. حالا خامه قنادی را روی بیسکویتها بریزید و سطح اون رو صاف کنید.
مرحله سوم
یک عدد موز رو پوست بگیرید و اون رو به صورت درسته روی ردیف بیسکویتهای وسط قرار بدید. حالا دو طرف موز مجدد یک لایه از بیسکویتهای به شیر آغشته شده بچینید.
مرحله چهارم
مجدد روی بیسکویتها یک لایه از خامه قنادی فرم گرفته شده بریزید. سپس روی خامه قنادی مقداری گردوی خرد شده بریزید. حالا به کمک سلفون بیسکویتها را از دو طرف به سمت وسط و روی موز بیارید.
مرحله پنجم
سلفون را سفت کنید و شیرینی رو داخل یخچال به مدت 2 ساعت قرار بدید تا سفت شود. بعد از این مدت شیرینی را از داخل یخچال بیرون بیاورید ، به اندازههای دلخواهتون برش بزنید و با هر چیزی که دوست دارید ، اون رو تزیین و سرو کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ برای درست کردن این شیرینی کلبه سوئیسی ، حتماً از بیسکویت پتی پور با طعم شکلاتی استفاده کنید. اما اگر در دسترس نداشتید ، میتوانید از طعم وانیلی هم استفاده کنید.
◉ برای وسط این شیرینی ، میتوانید از انواع میوهها ، انواع مغزیجات و شکلات استفاده کنید.
◉ حتماً بعد از اینکه این شیرینی را به صورت کامل درست کردید ، اون رو به مدت 2 الی 3 ساعت داخل یخچال قرار بدید ، تا شیرینی کامل سفت شود و حین برش زدن شکل آن به هم نریزد.