طرز تهیه ژله مخملی آسان و خوشمزه مناسب ولنتاین و مهمونی

طرز تهیه ژله مخملی آسان و خوشمزه مناسب ولنتاین و مهمونیسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه ژله مخملی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 80 دقیقه

طرز تهیه ژله مخملی

مواد لازم برای 5 نفر

ژله توت فرنگی 2 بسته

آب جوش 1/5 لیوان

پنیر خامه ای 100 گرم

خامه 200 گرم

شیر عسلی 3/4 پیمانه

شیر 1 لیوان

بیسکویت پتی پور 1 بسته

رنگ خوراکی قرمز 2 الی 3 قطره


مرحله اول

برای درست کردن این دسر ، دو بسته ژله توت فرنگی رو داخل یک ظرف بریزید. بعد به آن 1/5 لیوان آب جوش اضافه کنید باهم هم بزنید ، تا ذرات ژله داخل آب کاملاً حل شود.


مرحله دوم

بعد ژله را روی حرارت کتری قرار بدید و مدام هم بزنید ، تا به صورت بن ماری مواد با هم ترکیب شود. بعد ظرف را کنار بزارید تا ژله خنک شود.


مرحله سوم

داخل یک ظرف 100 گرم پنیر خامه‌ای رو بریزید. سپس به آن 200 گرم خامه را اضافه کنید. بعد 3/4 پیمانه شیر عسلی رو به همراه 1 لیوان شیر به مواد قبلی اضافه کنید.


مرحله چهارم

با همزن برقی مواد رو هم بزنید تا جایی که به صورت یک دست با هم ترکیب شوند. بعد ژله خنک شده را به آن اضافه کنید و با چنگال مخلوط کنید.


مرحله پنجم

بعد از اینکه مواد به صورت یک دست ترکیب شد ، آن را داخل قالب مورد نظرتون بریزید و داخل یخچال به مدت 4 ساعت قرار بدید تا کامل سفت شود و خودش را بگیرد.


مرحله ششم

در فاصله سفت شدن دسر ، یک بسته بیسکویت پتی پور رو داخل میکسر بریزید و بعد دستگاه رو روشن کنید ، تا بیسکویت‌ها کاملاً پودر و خرد شوند. بعد به آن 2 الی 3 قطره رنگ خوراکی قرمز رو اضافه کنید و مجدد با هم ترکیب کنید.


مرحله هفتم

وقتی که دسر گرفت و سفت شد ، آن را از داخل قالب بیرون بیاورید و بعد داخل ظرف سرو مورد نظرتون بزارید. سپس مخلوط بیسکویت و رنگ خوراکی رو با الک روی دسر بریزید و آن را سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
طعم پودر ژله‌ای که استفاده می‌کنید ، کاملاً به ذائقه شما بستگی دارد و می‌توانید به جای پودر ژله توت فرنگی از پودر ژله انار و یا پودر ژله هندوانه هم استفاده کنید.
برای لایه مخملی این دسر حتماً از بیسکویت پتی پور وانیلی استفاده کنید ، تا رنگ خاصی نداشته باشد و به کمک رنگ خوراکی رنگ بگیرد.
در صورتی که پنیر خامه‌ای در دسترس نداشتید ، می‌توانید به جای آن از پنیر ماسکارپونه استفاده کنید.
در تهیه این دسر از خامه صبحانه استفاده شده و شما می‌توانید به جای آن از خامه قنادی هم استفاده کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.