طرز تهیه آلاشینگ آلمانی با نان تست و پنیر پیتزا

طرز تهیه آلاشینگ آلمانی با نان تست و پنیر پیتزا

سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه یک غذای خیلی خیلی ساده با نان تست به اسم آلاشینگ هست. اصالت این غذا به کشور آلمان برمیگرده که در این کشور طرفدارهای زیادی داره. با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه آلاشینگ آلمانی با نان تست

مواد لازم برای 4 نفر

⫸ سینه مرغ نصف 1 سینه

⫸ پیاز 1 عدد

⫸ نان تست به میزان لازم

 قارچ 5 عدد

 فلفل دلمه ای نصف 1 عدد

 نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، آویشن، پاپریکا به میزان لازم

⫸ روغن به میزان لازم

 آرد گندم 2/5 قاشق غذاخوری

 شیر 2 پیمانه

⫸ نمک، فلفل سیاه، آویشن به میزان لازم

 کره 25 گرم

⫸ پنیر پیتزا به میزان لازم


مرحله اول

برای درست کردن این غذای خوشمزه ابتدا یک عدد پیاز را پوست بگیرید و بشویید به صورت نگینی اون رو خورد کنید حالا داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید تا روغن کاملا داغ بشه سپس پیاز را به آن اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که پیاز سبک و طلایی بشه.


مرحله دوم

حالا ۵ عدد قارچ و یک عدد فلفل دلمه ای رو بشورید و اونها رو خورد کنید بعد به همراه فیله مرغ خرد شده به پیاز اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که فیله مرغ تغییر رنگ بده.


مرحله سوم

بعد از اینکه فیله مرغ رنگ داد به آن ادویه ها که شامل نمک فلفل سیاه زردچوبه آویشن و پاپریکا هست رو اضافه کنید و تفت بدید وقتی که آب مرغ کشیده شد مواد را از روی حرارت بردارید.


مرحله چهارم

حالا داخل یک ماهیتابه دو و نیم قاشق غذاخوری آرد گندم بریزید بر روی حرارت قرار بدید و تفت بدید سپس به اون شیر را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا گلوله نشه حالا به سس فلفل سیاه آویشن و نمک را به همراه کره اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کم‌کم غلیظ بشه.


مرحله پنجم

وقتی که سس به غلظت رسید آن را به کف و دیواره ظرف که میخواهید داخل فر بزارید بمالید حالا داخل ظرف یک ردیف نان تست بچینین و روی اون کمی پنیر پیتزا بریزید بعد فیله مرغ روی پنیر پیتزا بریزید دوباره روی فیله مرغ نان تست بزارید.


مرحله ششم

این کار رو تکرار کنید تا وقتی که ظرف کاملاً پر بشه در آخر روی نان سس بشامل بریزید و آن را پخش کنید و روی اون پنیر پیتزا و کمی آویشن بریزید حالا ظرف را داخل فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بزارید تا پنیر آب بشه و کمی برشته بشه نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.