طرز تهیه آنچیلادا گوشت مکزیکی با گوشت چرخ کرده و نان ترتیلا
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه آنچیلادا + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه آنچیلادا
مواد لازم برای 6 نفر
⫸ نان ترتیلا 12 عدد
⫸ گوشت چرخ کرده 500 گرم
⫸ پیاز 1 عدد
⫸ هویج 1 عدد
⫸ فلفل دلمه ای قرمز 1 عدد
⫸ رب 1 قاشق غذاخوری
⫸ پودر سیر 1 قاشق غذاخوری
⫸ پودر پاپریکا 1 قاشق غذاخوری
⫸ نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
⫸ سس انچیلادا 1 پیمانه
⫸ پنیر چدار 2 پیمانه
⫸ خامه ترش 1/2 پیمانه
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه هات چاکلت مکزیکی با چوب دارچین و وانیل
مرحله اول
برای درست کردن این غذای مکزیکی خوشمزه ، اول از همه فر رو با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا حین درست کردن مواد گرم شود.
مرحله دوم
پیاز را پوست بگیرید ، بشورید و بعد اون را به صورت نگینی خرد کنید. بعد داخل یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که روغن داغ شد ، پیاز را درون آن بریزید و تفت بدید تا سبک و طلایی شود.
مرحله سوم
وقتی که پیاز سبک شد ، به اون گوشت چرخ کرده ، هویج و فلفل دلمه خرد شده را اضافه کنید و تفت بدید ، تا گوشت کامل بپزد و سبزیجات نرم شوند.
مرحله چهارم
بعد از اینکه گوشت تغییر رنگ داد و پخته شد ، به آن رب ، پودر سیر ، پودر پاپریکا ، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و با هم ترکیب کنید ، تا مواد به صورت یکدست مخلوط شود.
مرحله پنجم
بعد از اینکه تمامی مواد رو خوب با هم ترکیب کردید ، سس آنچیلادا را به آن اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید تا مواد به سس آغشته شود.
مرحله ششم
داخل ظرف مخصوص یک لایه نان تورتیلا قرار بدید ، بعد مقداری از مایع گوشتی روی نان تورتیلا بریزید و پخش کنید. سپس یک لایه پنیر چدار روی مایع گوشتی بریزید و مجدد یک لایه نان بذارید. این کار را 5 تا 7 بار تکرار کنید تا مواد تمام شود.
مرحله هفتم
لایه آخر رو نان تورتیلا قرار بدید ، روی آن مقداری خامه ترش بریزید و روی خامه ترش مقداری پنیر چدار بریزید. ظرف رو داخل فر به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار بدید تا پنیر آب شود و روی غذا طلایی شود. آنچیلادا رو از داخل فر بیرون بیاورید و 10 دقیقه زمان بدید تا خنک شود و اون رو سرو کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ به جای گوشت چرخ کرده میتوانید از مواد دیگری مانند مرغ ، ماهی یا سویا در تهیه این غذای مکزیکی استفاده کنید.
◉ به جای استفاده از پنیر چدار ، میتوانید از پنیرهای دیگر مانند پنیر ورقهای ، پنیر موزارلا یا پنیر پارمزان در تهیه این غذا استفاده کنید.
◉ برای اینکه غذا خوشمزهتر و خوش طعمتر شود ، میتوانید به مایع گوشتی سبزیجاتی مانند فلفل سبز ، نخود ، ذرت و قارچ هم اضافه کنید.