طرز تهیه آنچیلادا گوشت مکزیکی با گوشت چرخ کرده و نان ترتیلا

طرز تهیه آنچیلادا گوشت مکزیکی با گوشت چرخ کرده و نان ترتیلاسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه آنچیلادا + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 25 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه آنچیلادا

مواد لازم برای 6 نفر

نان ترتیلا 12 عدد

گوشت چرخ کرده 500 گرم

پیاز 1 عدد

هویج 1 عدد

فلفل دلمه ای قرمز 1 عدد

رب 1 قاشق غذاخوری

پودر سیر 1 قاشق غذاخوری

پودر پاپریکا 1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

سس انچیلادا 1 پیمانه

پنیر چدار 2 پیمانه

خامه ترش 1/2 پیمانه


مرحله اول

برای درست کردن این غذای مکزیکی خوشمزه ، اول از همه فر رو با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا حین درست کردن مواد گرم شود.


مرحله دوم

پیاز را پوست بگیرید ، بشورید و بعد اون را به صورت نگینی خرد کنید. بعد داخل یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که روغن داغ شد ، پیاز را درون آن بریزید و تفت بدید تا سبک و طلایی شود.


مرحله سوم

وقتی که پیاز سبک شد ، به اون گوشت چرخ کرده ، هویج و فلفل دلمه خرد شده را اضافه کنید و تفت بدید ، تا گوشت کامل بپزد و سبزیجات نرم شوند.


مرحله چهارم

بعد از اینکه گوشت تغییر رنگ داد و پخته شد ، به آن رب ، پودر سیر ، پودر پاپریکا ، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و با هم ترکیب کنید ، تا مواد به صورت یکدست مخلوط شود.


مرحله پنجم

بعد از اینکه تمامی مواد رو خوب با هم ترکیب کردید ، سس آنچیلادا را به آن اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید تا مواد به سس آغشته شود.


مرحله ششم

داخل ظرف مخصوص یک لایه نان تورتیلا قرار بدید ، بعد مقداری از مایع گوشتی روی نان تورتیلا بریزید و پخش کنید. سپس یک لایه پنیر چدار روی مایع گوشتی بریزید و مجدد یک لایه نان بذارید. این کار را 5 تا 7 بار تکرار کنید تا مواد تمام شود.


مرحله هفتم

لایه آخر رو نان تورتیلا قرار بدید ، روی آن مقداری خامه ترش بریزید و روی خامه ترش مقداری پنیر چدار بریزید. ظرف رو داخل فر به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار بدید تا پنیر آب شود و روی غذا طلایی شود. آنچیلادا رو از داخل فر بیرون بیاورید و 10 دقیقه زمان بدید تا خنک شود و اون رو سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
به جای گوشت چرخ کرده می‌توانید از مواد دیگری مانند مرغ ، ماهی یا سویا در تهیه این غذای مکزیکی استفاده کنید.
به جای استفاده از پنیر چدار ، می‌توانید از پنیرهای دیگر مانند پنیر ورقه‌ای ، پنیر موزارلا یا پنیر پارمزان در تهیه این غذا استفاده کنید.
برای اینکه غذا خوشمزه‌تر و خوش طعم‌تر شود ، می‌توانید به مایع گوشتی سبزیجاتی مانند فلفل سبز ، نخود ، ذرت و قارچ هم اضافه کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.