طرز تهیه بابا غنوش اصیل لبنانی با ماست و ارده
سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک غذای خیلی خوشمزه و ساده رو آوردیم به اسم باباغنوش ؛
باباغنوش یا بابا گانوش یه پیش غذای معروف خاورمیانه ای هست که متعلق به کشور لبنان است و طرفداران بسیاری داره .
این غذای راحت در کمترین زمان درست میشه و بسیار خوشمزست و یک پیشنهاد عالی برای مهمونی هاتون هست. با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه بابا غنوش لبنانی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ بادمجون کبابی 6 عدد
⫸ سیر 6 حبه
⫸ ماست 2 قاشق غذاخوری
⫸ ارده 2 قاشق غذاخوری
⫸ روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
⫸ نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
⫸ لیمو ترش به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه حمص لبنانی اصل خانگی و با آموزش ساده
مرحله اول
در مرحله اول شش عدد بادمجان را بشورید و اونها رو کامل خشک کنید بعد روی گاز آنها را کبابی کنید بعد از اینکه بادمجانها کاملاً کبابی شدند آنها را داخل یک ظرف بچینید تا خنک بشن.
مرحله دوم
بعد از اینکه بادمجان ها کمی خنک شدن آنها را پوست بگیرید و کنار بذارید حالا بادمجان ها رو داخل میکسر بریزید و شش حبه سیر را پوست بگیرید و به بادمجان ها اضافه کنید.
مرحله سوم
دو قاشق غذاخوری ماست ، ۲ قاشق غذاخوری ارده ، سه قاشق غذاخوری روغن زیتون ، نمک ، فلفل و لیموی ترش را به بادمجان و سیر اضافه کنید و آنها را باهم خوب میکس کنید.
مرحله چهارم
نان تافتون رو به صورت سه گوش و کوچک برش بزنید و روی آن کمی روغن زیتون براش کنید حالا نان ها رو داخل سینی فر بچینید و داخل فر قرار بدید تا خشک بشه سپس اون رو به همراه باباغنوش سرو کنید ؛ نوش جان