طرز تهیه چیکن انچیلادا مکزیکی با نان پیتا یا لواش

طرز تهیه چیکن انچیلادا مکزیکی با نان پیتا یا لواش

سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک غذای مکزیکی رو آوردیم که با در دسترس ترین مواد درست میشه. آموزش امروز طرز تهیه چیکن انچیلادا مکزیکی هست. با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 20 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه چیکن انچیلادا مکزیکی

مواد لازم برای 4 نفر

پیاز 1 عدد

سیر 3 حبه

فیله مرغ 1 عدد

فلفل دلمه ای نصف 1 عدد

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

نمک به مقدار لازم

رب گوجه 2 قاشق غذاخوری

پول بیبر 1 قاشق چایخوری

نون پیتا یا نون لواش به مقدار لازم

مواد لازم برای سس

گوجه 3 عدد

پیاز 1 عدد

نمک به مقدار لازم

پودر سیر 1 قاشق چایخوری

سرکه 2 قاشق غذاخوری


مرحله اول

در مرحله اول پیاز و سیر و پوست بگیرید و آن را بشویید و سپس به صورت نگینی خرد کنید و داخل ماهیتابه روغن بریزید وقتی که روغن داغ شد پیاز و به اون اضافه کنید و تفت بدید وقتی پیاز کمی سبک شد سیر و به آن اضافه کنید و مجددا تفت بدید تا عطر سیر بلند بشه.


مرحله دوم

وقتی که عطر سیر بلند شد تیکه های مرغ رو به پیاز و سیر اضافه کنید و تفت بدید و اجازه بدید تا بپزه وقتی که مرغ پخت فلفل دلمه ای که اون رو به صورت نگینی خرد کردید به مواد اضافه کنید و مجددا کمی تفت بدید.حالا رب گوجه را به همراه ادویه ها که شامل زردچوبه نمک و پول بیبر هست رو به اون اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا ترکیب بشه.


مرحله سوم

برای درست کردن سس ابتدا گوجه ها را داخل یک ظرف بریزید و روی آنها آب جوش بریزید بعد از یک ربع آنها را آبکش کنید و پوست گوجه ها رو بگیرید و بعد اون رو رنده کنید حالا یک عدد پیاز دیگر رو پوست بگیرید و بشورید به صورت نگینی خرد کنید و به همراه روغن داخل ماهیتابه بریزید و تفت بدید.


مرحله چهارم

وقتی که پیاز داغ آماده شد پوره گوجه و سرکه و ادویه ها که شامل نمک و پودر سیر هست رو به آن اضافه کنید و اجازه بدید تا آب گوجه کشیده بشه حالا داخل ظرف مناسب فر یک لایه سس بریزید.


مرحله پنجم

حالا موادی که درست کردید را به همراه پنیر پیتزا داخل یک نان پیتا یا نان لواش بریزید و ساندویچ کنید سپس ساندویچ ها را روی سس بزارید بعد روی آن یک لایه سس و پنیر پیتزا بریزید حالا آن رو داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار بدید تا کاملا بپزه نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.