طرز تهیه کمپیر سیب زمینی ترکی با پنیر پیتزا خوش طعم و آسان

طرز تهیه کمپیر سیب زمینی ترکی با پنیر پیتزا خوش طعم و آسانسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه کمپیر ترکی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 7/10
زمان پخت: 60 الی 120 دقیقه
زمان تهیه: 150 دقیقه

طرز تهیه کمپیر ترکی

مواد لازم برای 2 الی 3 نفر

سیب زمینی 1 عدد

پنیر پیتزا 2/3 لیوان

کره 25 گرم

ژامبون 1 ورق

فلفل 1/2 عدد

خیارشور 1 عدد

نمک به مقدار لازم

سس کچاپ 1 قاشق غذاخوری


مرحله اول

برای درست کردن کمپیر ترکی ، ابتدا یک عدد سیب زمینی رو بشورید بعد با دستمال اون را خشک کنید. سپس یک لایه کاغذ روغنی دور آن بپیچید و بعد یک لایه فویل آلومینیومی هم دور سیب زمینی بپیچید.


مرحله دوم

در این مرحله سیب زمینی را داخل فری که از قبل با دمای 240 درجه گرم شده ، به مدت 1 الی 2 ساعت قرار بدید تا سیب زمینی‌ کاملاً مغز پخت شود.


مرحله سوم

در فاصله مغز پخت شدن سیب زمینی‌ ، یک ورق ژامبون رو به صورت نگینی خرد کنید. بعد داخل یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید.


مرحله چهارم

وقتی که روغن داغ شد ، ژامبون‌ها رو درون آن بریزید و تفت بدید تا سرخ شود. بعد ژامبون‌های سرخ شده را از داخل ماهیتابه بیرون بیاورید و کنار بذارید.


مرحله پنجم

یک عدد فلفل را هم بشورید و بعد اون را به صورت اسلایس خرد کنید. سپس یک عدد خیارشور را هم به صورت نگینی خرد کنید و کنار بذارید.


مرحله ششم

سیب زمینی را از داخل فر بیرون بیاورید و از داخل فویل خارج کنید. بعد آن را داخل ظرف مورد نظرتون قرار بدید ، از وسط نصف کنید و بعد مغز آن را با چنگال کمی پوره کنید.


مرحله هفتم

25 گرم کره و 2/3 لیوان پنیر روی سیب زمینی‌ها بریزید و کامل مخلوط کنید ، تا جایی که کره و پنیر کامل آب شود. بعد روی آن مقداری نمک بریزید و مخلوط کنید.


مرحله هشتم

در مرحله آخر به ترتیب ژامبون سرخ شده ، خیارشور و فلفل سبز خرد شده رو روی سیب زمینی بریزید و در نهایت یک قاشق غذاخوری سس کچاپ روی تمامی مواد بریزید و کمپیر ترکیه‌ای را سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
در تهیه کمپیر ترکیه‌ای ، می‌توانید از انواع سبزیجات دیگر مانند قارچ ، ذرت و نخود فرنگی هم استفاده کنید.
توجه کنید که در تهیه این غذای ترکیه‌ای ، هر چقدر که مقدار پنیر بیشتر باشد ، غذای شما خوشمزه‌تر میشود.
در صورتی که فر در دسترس نداشتید ، می‌توانید سیب زمینی‌ها را درون آب هم آب پز کنید.
می‌توانید به جای ژامبون از سوسیس ، گوشت و مرغ هم استفاده کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.