طرز تهیه کانلونی سوخاری با سینه مرغ و سیب زمینی ترد و خانگی
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه کانلونی سوخاری + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه کانلونی سوخاری
مواد لازم برای 6 نفر
⫸ سینه مرغ 1 عدد
⫸ پاستا کانلونی 1 بسته
⫸ سیب زمینی 1 عدد
⫸ پنیر خامه ای 100 گرم
⫸ فلفل دلمه ای 1 عدد
⫸ نمک ، فلفل و آویشن به مقدار لازم
⫸ آرد سفید 1 پیمانه
⫸ آرد سوخاری 1 پیمانه
⫸ تخم مرغ 2 عدد
⫸ شیر 1/4 پیمانه
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه پاستا کانلونی با قارچ و پنیر خانگی و مجلسی
مرحله اول
ابتدا داخل یک قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار بدید. وقتی که آب به جوش آمد ، سیب زمینی رو درون آن بذارید و زمان بدید تا سیب زمینیها آب پز شوند. بعد از اینکه سیبزمینیها آب پز شد ، اونها را از داخل آب بیرون بیاورید و پوست بگیرید. با رنده ریز سیبزمینیها رو رنده کنید و داخل یک ظرف بریزید.
مرحله دوم
داخل یک قابلمه دیگر مقدار روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که آب به جوش آمد ، سینه مرغ را درون آن بزارید و زمان بدید تا سینه مرغ هم به صورت کامل آب پز شود. بعد از اینکه سینه مرغ آب پز شد ، اون را از داخل آب بیرون بیاورید و به صورت خیلی ریز و ساطوری اونو خرد کنید و به سیب زمینی اضافه کنید.
مرحله سوم
فلفل دلمهای رو هم بشورید ، اون رو به صورت نگینی خرد کنید و به باقی مواد داخل ظرف اضافه کنید. حالا پنیر خامهای ، نمک ، فلفل و آویشن رو به مواد این غذا اضافه کنید و با هم خوب ترکیب کنید ، تا تمامی مواد به صورت یک دست مخلوط شود.
مرحله چهارم
داخل یک قابلمه دیگر مقداری آب بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که آب به جوش آمد ، پاستای کانلونی را به مدت 10 دقیقه درون آن بریزید و بعد از 10 دقیقه اون رو آبکشی کنید و داخل یک آبکش بریزید ، تا آب اضافی به صورت کامل برود.
مرحله پنجم
با قیف یا قاشق کوچک داخل پاستاها رو با ترکیب مرغ و سیب زمینی پر کنید و کنار بزارید.
مرحله ششم
تخم مرغها را داخل یک ظرف بشکنید و به آن شیر ، کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. هم بزنید تا تخم مرغ از لختگی در بیاید ، بعد پاستاهای پر شده رو ابتدا داخل آرد سفید ، بعد داخل تخم مرغ و بعد داخل آرد سوخاری بغلتانید.
مرحله هفتم
داخل یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که روغن داغ شد ، کانلونیها رو داخل آن سرخ کنید. بعد از اینکه کانلونیها سرخ و طلایی شد ، آنها را روی دستمال روغنی قرار بدید تا روغن اضافی اونها گرفته شود. نوش جان
نکات مهم
◉ به دلخواه میتوانید مرغ و سیب زمینی را بعد از اینکه پختند ، داخل چرخ گوشت بریزید تا بافت خیلی ریز و لهتری داشته باشد.
◉ مواد میانی کاملاً به ذائقه شما بستگی دارد و میتوانید از مواد دیگر مانند سوسیس ، گوشت چرخ کرده یا کالباس هم استفاده کنید.
◉ در صورتی که آرد سوخاری در دسترس نداشتید ، میتوانید مواد رو داخل جو پرک بغلطانید و بعد سرخ کنید.
◉ برای اینکه غذای خوشمزهتری داشته باشید ، میتوانید به مواد اولیه 100 گرم پنیر پیتزا هم اضافه کنید.