طرز تهیه کانلونی سوخاری با سینه مرغ و سیب زمینی ترد و خانگی

طرز تهیه کانلونی سوخاری با سینه مرغ و سیب زمینی ترد و خانگیسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه کانلونی سوخاری + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 40 دقیقه

طرز تهیه کانلونی سوخاری

مواد لازم برای 6 نفر

سینه مرغ 1 عدد

پاستا کانلونی 1 بسته

سیب زمینی 1 عدد

پنیر خامه ای 100 گرم

فلفل دلمه ای 1 عدد

نمک ، فلفل و آویشن به مقدار لازم

آرد سفید 1 پیمانه

آرد سوخاری 1 پیمانه

تخم مرغ 2 عدد

شیر 1/4 پیمانه


مرحله اول

ابتدا داخل یک قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار بدید. وقتی که آب به جوش آمد ، سیب زمینی رو درون آن بذارید و زمان بدید تا سیب زمینی‌ها آب پز شوند. بعد از اینکه سیب‌زمینی‌ها آب پز شد ، اون‌ها را از داخل آب بیرون بیاورید و پوست بگیرید. با رنده ریز سیب‌زمینی‌ها رو رنده کنید و داخل یک ظرف بریزید.


مرحله دوم

داخل یک قابلمه دیگر مقدار روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که آب به جوش آمد ، سینه مرغ را درون آن بزارید و زمان بدید تا سینه مرغ هم به صورت کامل آب پز شود. بعد از اینکه سینه مرغ آب پز شد ، اون را از داخل آب بیرون بیاورید و به صورت خیلی ریز و ساطوری اونو خرد کنید و به سیب زمینی اضافه کنید.


مرحله سوم

فلفل دلمه‌ای رو هم بشورید ، اون رو به صورت نگینی خرد کنید و به باقی مواد داخل ظرف اضافه کنید. حالا پنیر خامه‌ای ، نمک ، فلفل و آویشن رو به مواد این غذا اضافه کنید و با هم خوب ترکیب کنید ، تا تمامی مواد به صورت یک دست مخلوط شود.


مرحله چهارم

داخل یک قابلمه دیگر مقداری آب بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که آب به جوش آمد ، پاستای کانلونی را به مدت 10 دقیقه درون آن بریزید و بعد از 10 دقیقه اون رو آبکشی کنید و داخل یک آبکش بریزید ، تا آب اضافی به صورت کامل برود.


مرحله پنجم

با قیف یا قاشق کوچک داخل پاستاها رو با ترکیب مرغ و سیب زمینی پر کنید و کنار بزارید.


مرحله ششم

تخم مرغ‌ها را داخل یک ظرف بشکنید و به آن شیر ، کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. هم بزنید تا تخم مرغ از لختگی در بیاید ،  بعد پاستاهای پر شده رو ابتدا داخل آرد سفید ، بعد داخل تخم مرغ و بعد داخل آرد سوخاری بغلتانید.


مرحله هفتم

داخل یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که روغن داغ شد ، کانلونی‌ها رو داخل آن سرخ کنید. بعد از اینکه کانلونی‌ها سرخ و طلایی شد ، آنها را روی دستمال روغنی قرار بدید تا روغن اضافی اون‌ها گرفته شود. نوش جان


نکات مهم
به دلخواه می‌توانید مرغ و سیب زمینی را بعد از اینکه پختند ، داخل چرخ گوشت بریزید تا بافت خیلی ریز و له‌تری داشته باشد.
مواد میانی کاملاً به ذائقه شما بستگی دارد و می‌توانید از مواد دیگر مانند سوسیس ، گوشت چرخ کرده یا کالباس هم استفاده کنید.
در صورتی که آرد سوخاری در دسترس نداشتید ، می‌توانید مواد رو داخل جو پرک بغلطانید و بعد سرخ کنید.
برای اینکه غذای خوشمزه‌تری داشته باشید ، می‌توانید به مواد اولیه 100 گرم پنیر پیتزا هم اضافه کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.