طرز تهیه کوفته ایزگارا ترکیه ای رژیمی و خوشمزه با روش اصلی

طرز تهیه کوفته ایزگارا ترکیه ای رژیمی و خوشمزه با روش اصلیسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه کوفته ایزگارا + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 40 دقیقه

طرز تهیه کوفته ایزگارا

مواد لازم برای 10 نفر

سیر 3 حبه

پیاز 2 عدد

فلفل دلمه ای قرمز 2 عدد

فلفل سبز 1 الی 2 عدد

گوشت چرخ کرده 1 کیلو

پودر فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری

زیره سبز 1/4 قاشق چایخوری

سماق 1/4 قاشق چایخوری

زنجبیل 1 قاشق چایخوری

نمک 1 قاشق چایخوری

گشنیز خرد شده 1 پیمانه


مرحله اول

برای درست کردن این غذای ترکی خوشمزه ، ابتدا پیازها رو پوست بگیرید و بشورید ، بعد اون‌ها رو با رنده ریز به صورت کامل رنده کنید و آب پیاز را به صورت کامل بگیرید و داخل یک ظرف بریزید.


مرحله دوم

حالا گوشت چرخ کرده رو به همراه گشنیز ، فلفل دلمه‌ای خرد شده و پودر فلفل قرمز به پیاز اضافه کنید. سیرها رو پوست بگیرید و بعد به صورت خیلی ریز رنده کنید و به همراه فلفل سبز خرد شده ، زیره ، پودر سماق ، زنجبیل و نمک به باقی مواد داخل ظرف اضافه کنید.


مرحله سوم

با دست مواد رو خوب مخلوط کنید و ورز بدید تا به صورت کامل تمامی مواد به خورد هم برود. حالا داخل یک سینی فر رو با مقداری روغن چرب کنید ، بعد به اندازه نارنگی از کوفته‌ها بردارید و داخل دستتون به آن شکل گرد یا بیضی بدید.


مرحله چهارم

کوفته‌هایی که شکل داده اید ، داخل سینی فر چرب شده بچینید و سینی را داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار بدید تا کوفته‌ها بپزند و آماده شود. بعد از اینکه کوفته‌ها آماده شدند ، اون‌ها را از داخل فر بیرون بیاورید و سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
در صورتی که به ف دسترسی نداشتید ، داخل یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و کوفته‌ها رو با حرارت خیلی کم سرخ کنید.
شما می‌توانید بعد از اینکه کوفته‌ها سرخ شدند ، اون‌ها را داخل مقداری سس گوجه بچینید و روی حرارت ملایم قرار بدید تا کمی بجوشد. سپس آنها را سرو کنید.
به صورت دلخواه و برای اینکه مواد چسبندگی بهتری داشته باشد ، می‌توانید یک تا دو عدد تخم مرغ مواد اضافه کنید.
برای اینکه بافت کوفته‌ها لطیف و نرم باشد ، می‌توانید مغز یک عدد نان باگت رو در مقداری شیر حل کنید و به مواد کوفته اضافه کنید.
این کوفته‌های ترکی خوشمزه را می‌توانید هم با نان و هم برنج سرو کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.