طرز تهیه محمره عربی خوشمزه و جذاب با فلفل دلمه قرمز

طرز تهیه محمره عربی خوشمزه و جذاب با فلفل دلمه قرمزکاربران محترم عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک دیپ خیلی خوشمزه رو آوردم که میتونید در کنار انواع فینگر فودها استفاده کنید ، آموزش امروز طرز تهیه محمره عربی هست .
محمره یک پیش‌ غذای عربی است که اصالتا سوریه ای دارد اما در کشورهای لبنان ، ترکیه و سایر کشورهای حوزه خلیج فارس تهیه و سرو میشود ، این غذای جذاب در کنار نان‌ تست برشته سرو می‌شود .
با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه محمره

مواد لازم برای 2 الی 4 نفر

⫸ فلفل دلمه قرمز 5 عدد

⫸ پیاز 1 عدد

⫸ گردو 100 گرم

⫸ رب گوجه فرنگی 100 گرم

⫸ روغن زیتون 1/2 پیمانه

⫸ ارده 50 گرم

⫸ رب انار 50 گرم

⫸ پاپریکا 1 قاشق چایخوری

⫸ نمک‌ و فلفل‌سیاه به مقدار لازم

⫸ بذر گشنیز 1 قاشق چایخوری

⫸ زیره سبز 1 قاشق چایخوری

⫸ سیاهدانه 1 قاشق چایخوری

⫸ کنجد 1 قاشق چایخوری

⫸ نان تست 3 یا 4 عدد

⫸ یخ به مقدارلازم

مرحله اول

ابتدا فلفل دلمه ای ها را بشورید و به سیخ بکشید پیاز را هم پوست بگیرید من از وسط نصف کنید و به سیخ بکشید و روی حرارت قرار بدید تا وقتی که فلفل دلمه ای ها سیاه بشه در این فاصله نان تست رو روی ماهیتابه بدون روغن قرار بدید تا خشک شود .

مرحله دوم
وقتی که نان کاملا خشک شد از داخل ماهیتابه خارج کنید و گردو ، کنجد و سیاه دانه رو داخل ماهیتابه بریزید و تفت بدید بعد از حدود 2 دقیقه از روی حرارت بردارید بعد از اینکه فلفل دلمه ای ها کاملاً کبابی شد آنها را پوست بگیرید .

مرحله سوم
نان هایی که خشک کرده اید را به همراه گردو ، سیاه دانه و کنجد تفت داده شده داخل بلندر بریزید و آنها را کاملا پودر کنید بعد از اینکه آنها کاملا پودر شده فلفل دلمه ای و پیاز کبابی شده را اضافه کنید و همه مواد رو با هم میکس کنید .

مرحله چهارم

حین مخلوط شدن به آنها یخ را اضافه کنید و همه مواد و کاملاً با هم میکس کنید وقتی که مواد یکدست شد رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و با هم کمی مخلوط کنید سپس آنها را داخل یک ظرف بریزید و ادویه ها را به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید ، رب انار رو اضافه کنید و مجدد آن مخلوط کنید بعد کمی ارده را اضافه کنید و مخلوط کنید و بعد آن را سرو کنید ؛ نوش جان
پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.