طرز تهیه محمره عربی خوشمزه و جذاب با فلفل دلمه قرمز
کاربران محترم عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک دیپ خیلی خوشمزه رو آوردم که میتونید در کنار انواع فینگر فودها استفاده کنید ، آموزش امروز طرز تهیه محمره عربی هست .
محمره یک پیش غذای عربی است که اصالتا سوریه ای دارد اما در کشورهای لبنان ، ترکیه و سایر کشورهای حوزه خلیج فارس تهیه و سرو میشود ، این غذای جذاب در کنار نان تست برشته سرو میشود .
با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه محمره
مواد لازم برای 2 الی 4 نفر
⫸ فلفل دلمه قرمز 5 عدد
⫸ پیاز 1 عدد
⫸ گردو 100 گرم
⫸ رب گوجه فرنگی 100 گرم
⫸ روغن زیتون 1/2 پیمانه
⫸ ارده 50 گرم
⫸ رب انار 50 گرم
⫸ پاپریکا 1 قاشق چایخوری
⫸ نمک و فلفلسیاه به مقدار لازم
⫸ بذر گشنیز 1 قاشق چایخوری
⫸ زیره سبز 1 قاشق چایخوری
⫸ سیاهدانه 1 قاشق چایخوری
⫸ کنجد 1 قاشق چایخوری
⫸ نان تست 3 یا 4 عدد
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه حمص لبنانی اصل خانگی و با آموزش ساده
مرحله اول
مرحله چهارم