طرز تهیه نمک پاره (کراکر هندی) برای کودکان یک خوراکی سالم و خانگی

طرز تهیه نمک پاره (کراکر هندی) برای کودکان یک خوراکی سالم و خانگی
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه نمک پاره + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 10 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

طرز تهیه نمک پاره

مواد لازم برای 5 نفر

آرد 1 پیمانه

آرد سمولینا 2 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری

کره 2 قاشق غذاخوری

روغن به مقدار لازم

نمک به مقدار لازم

آب به مقدار لازم

برگ ریحان 10 برگ

سیر 3 حبه

فلفل سبز 3 حبه


مرحله اول

برای درست کردن نمک پاره یا کراکر هندی ، ابتدا سیرها رو پوست بگیرید و بعد به همراه ریحان و فلفل سبز که از قبل دانه‌های اون رو خارج کردید ، درون میکسر یا غذاساز بریزید. دستگاه را روشن کنید تا مواد به صورت کامل خرد و پودر شوند.


مرحله دوم

داخل یک ظرف آرد سفید و آرد بریزید. سپس به آن فلفل سیاه ، خمیر سیر که در مرحله قبل درست کردید ، نمک و کره آب شده را اضافه کنید. با دست مخلوط کنید تا مواد ترکیب شوند. کم کم آب رو اضافه کنید و مواد رو ورز بدید ، تا جایی که خمیر چسبنده‌ای به دست بیارید.


مرحله سوم 

بعد از اینکه خمیر جمع شد ، اون رو به قسمت‌های مساوی تقسیم کنید و هر قسمت رو روی سطح کار قرار بدید و با وردنه تا ضخامت حدود نیم سانت باز کنید.


مرحله چهارم

با یک چاقو یا کاتر خمیر رو به اندازه‌های 2 در 6 سانتی‌متر برش بزنید. داخل یک قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید.


مرحله پنجم

وقتی که روغن داغ شد ، خمیرها رو دانه دانه درون آن قرار بدید و هر کدام را سرخ کنید. سپس از داخل روغن خارج کنید و روی دستمال روغن گیر قرار بدید ، تا روغن اضافی اون‌ها گرفته شود. بعد کراکرها را سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
برای اینکه کراکرهای سالم‌تری داشته باشید ، به شما پیشنهاد می‌کنیم که اون‌ها را داخل سینه فر بچینید ، کمی روغن روی آنها اسپری کنید و درون فر قرار بدید.
فلفل سیاه صرفاً برای مزه‌دار کردن نمک پاره هست و اگر در دسترس نداشتید می‌توانید اون را حذف کنید.
به جای برگ ریحان ، می‌توانید مقداری از سبزی خشک معطر یا ریحان خشک شده استفاده کنید.
مقدار روغنی که برای سرخ کردن کراکر هندی ، استفاده می‌کنید باید به حدی باشد که نمک پاره داخل آن شناور باشد.
توجه کنید که خمیر را نازک‌تر یا ضخیم‌تر از نیم سانت باز نکنید ، زیرا نمک پاره خراب می‌شود.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.