طرز تهیه پاستا فارفاله یا پروانه ای به روش ایتالیایی با پوره گوجه

طرز تهیه پاستا فارفاله یا پروانه ای به روش ایتالیایی با پوره گوجهسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه پاستا فارفاله + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 35 دقیقه
زمان تهیه: 50 دقیقه

طرز تهیه پاستا فارفاله

مواد لازم برای 3 نفر

فلفل دلمه ای زرد 1/3 عدد

گوجه فرنگی 4 عدد

فلفل کاپی 1/2 عدد

پیاز قرمز 1 عدد

سیر 1 حبه

پوست زرد لیمو 1 عدد

آب لیمو 1 قاشق غذاخوری

روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری

پنیر خامه ای 1 قاشق غذاخوری

اورگانو ، نمک و فلفل سفید از هر کدام 1 قاشق چایخوری

پارمزان 50 گرم

پاستا فارفاله نصف بسته


مرحله اول

برای درست کردن این پاستای خوشمزه ، ابتدا 4 عدد گوجه رو بشورید ، بعد اون‌ها رو با دستمال خشک کنید و به چهار قسمت برش بزنید. سپس 1/3 عدد فلفل دلمه‌ای زرد رو هم بشورید و اون رو به صورت درشت خرد کنید.


مرحله دوم

یک عدد پیاز قرمز رو پوست بگیرید ، بشورید و به چهار قسمت تقسیم کنید. در آخر نصف 1 عدد فلفل کاپی قرمز رو هم خرد کنید. حالا تمامی این مواد رو داخل یک ظرف بریزید.


مرحله سوم

1 عدد پوست زرد لیمو را به همراه 1 حبه سیر که اون رو پوست گرفته‌اید ، اضافه کنید. حالا 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون رو به همراه 1 قاشق غذاخوری آب لیمو روی تمامی این مواد بریزید. با گوشتکوب برقی مواد رو به صورت کامل پوره کنید.


مرحله چهارم

بعد به آن 1 قاشق چای‌خوری ارگانو ، نمک و فلفل سفید رو اضافه کنید. سپس یک قاشق غذاخوری پنیر خامه‌ای روی مواد بریزید و مجدد با گوشت‌کوب برقی هم بزنید ، تا مواد به صورت یکدست ترکیب شود. بعد این سس رو داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید و زمان بدید تا به جوش بیاید.


مرحله پنجم

در فاصله به جوش آمدن سس ، مقداری آب داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی آب به جوش آمد ، داخل آن مقداری نمک بریزید. سپس نصف بسته پاستای فارفاله را به آن اضافه کنید و زمان بدید تا پاستاها نرم شوند.


مرحله ششم

سسی که در این مدت به جوش آمده است رو از صافی رد کنید و داخل یک ماهیتابه بریزید. بعد پاستاهای نرم شده را آبکش کنید ، به سس اضافه کنید و سپس 50 گرم پنیر پارمزان روی تمامی مواد بریزید.


مرحله هفتم

پاستا را روی حرارت ملایم قرار بدید و 2 الی 3 دقیقه مواد رو با هم تفت بدید ، تا خوب با هم ترکیب شود. بعد آن را از روی حرارت بردارید ، داخل ظرف سرو بریزید و سرو کنید نوش جان


نکات مهم
در تهیه این غذا می‌توانید به جای استفاده از پنیر پارمزان ، از پنیر چدار یا پنیر پیتزا استفاده کنید.
حتماً به همان مقداری که روی بسته پاستا نوشته شده به آن زمان پخت بدید ، تا پاستاها خیلی نرم نشود و حین مخلوط شدن با سس شکل خود را از دست ندهند.
در صورتی که دوست داشته باشید ، می‌توانید مقداری گوشت ، مرغ و قارچ رو تفت بدید و به سس این غذا اضافه کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.