طرز تهیه پاستا فارفاله یا پروانه ای به روش ایتالیایی با پوره گوجه
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه پاستا فارفاله + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه پاستا فارفاله
مواد لازم برای 3 نفر
⫸ فلفل دلمه ای زرد 1/3 عدد
⫸ گوجه فرنگی 4 عدد
⫸ فلفل کاپی 1/2 عدد
⫸ پیاز قرمز 1 عدد
⫸ سیر 1 حبه
⫸ پوست زرد لیمو 1 عدد
⫸ آب لیمو 1 قاشق غذاخوری
⫸ روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
⫸ پنیر خامه ای 1 قاشق غذاخوری
⫸ اورگانو ، نمک و فلفل سفید از هر کدام 1 قاشق چایخوری
⫸ پارمزان 50 گرم
⫸ پاستا فارفاله نصف بسته
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه کاسرول پاستا با مرغ و سس آلفردو خوشمزه و خانگی
مرحله اول
برای درست کردن این پاستای خوشمزه ، ابتدا 4 عدد گوجه رو بشورید ، بعد اونها رو با دستمال خشک کنید و به چهار قسمت برش بزنید. سپس 1/3 عدد فلفل دلمهای زرد رو هم بشورید و اون رو به صورت درشت خرد کنید.
مرحله دوم
یک عدد پیاز قرمز رو پوست بگیرید ، بشورید و به چهار قسمت تقسیم کنید. در آخر نصف 1 عدد فلفل کاپی قرمز رو هم خرد کنید. حالا تمامی این مواد رو داخل یک ظرف بریزید.
مرحله سوم
1 عدد پوست زرد لیمو را به همراه 1 حبه سیر که اون رو پوست گرفتهاید ، اضافه کنید. حالا 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون رو به همراه 1 قاشق غذاخوری آب لیمو روی تمامی این مواد بریزید. با گوشتکوب برقی مواد رو به صورت کامل پوره کنید.
مرحله چهارم
بعد به آن 1 قاشق چایخوری ارگانو ، نمک و فلفل سفید رو اضافه کنید. سپس یک قاشق غذاخوری پنیر خامهای روی مواد بریزید و مجدد با گوشتکوب برقی هم بزنید ، تا مواد به صورت یکدست ترکیب شود. بعد این سس رو داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید و زمان بدید تا به جوش بیاید.
مرحله پنجم
در فاصله به جوش آمدن سس ، مقداری آب داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی آب به جوش آمد ، داخل آن مقداری نمک بریزید. سپس نصف بسته پاستای فارفاله را به آن اضافه کنید و زمان بدید تا پاستاها نرم شوند.
مرحله ششم
سسی که در این مدت به جوش آمده است رو از صافی رد کنید و داخل یک ماهیتابه بریزید. بعد پاستاهای نرم شده را آبکش کنید ، به سس اضافه کنید و سپس 50 گرم پنیر پارمزان روی تمامی مواد بریزید.
مرحله هفتم
پاستا را روی حرارت ملایم قرار بدید و 2 الی 3 دقیقه مواد رو با هم تفت بدید ، تا خوب با هم ترکیب شود. بعد آن را از روی حرارت بردارید ، داخل ظرف سرو بریزید و سرو کنید نوش جان
نکات مهم
◉ در تهیه این غذا میتوانید به جای استفاده از پنیر پارمزان ، از پنیر چدار یا پنیر پیتزا استفاده کنید.
◉ حتماً به همان مقداری که روی بسته پاستا نوشته شده به آن زمان پخت بدید ، تا پاستاها خیلی نرم نشود و حین مخلوط شدن با سس شکل خود را از دست ندهند.
◉ در صورتی که دوست داشته باشید ، میتوانید مقداری گوشت ، مرغ و قارچ رو تفت بدید و به سس این غذا اضافه کنید.