طرز تهیه پسته کباب ترکیه ای خوش طعم با آموزش ساده

طرز تهیه پسته کباب ترکیه ای خوش طعم با آموزش سادهسلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک کباب خیلی خوشمزه ترکی رو آوردیم که بی شک با کباب کوبیده ایران رقابت میکنه. آموزش امروز طرز تهیه پسته کباب ترکیه ای هست. با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 120 دقیقه

طرز تهیه پسته کباب ترکیه ای

مواد لازم برای 4 نفر

گوشت چرخکرده 1 کیلو

پیاز 3 عدد

مغز پسته 150 گرم

نمک و فلفل و زنجبیل به مقدار لازم


مرحله اول

ابتدا ۱۵۰ گرم پسته رو پوست بگیرید و بعد با چاقو اونها رو خوب خورد کنید. حالا ۳ عدد پیاز را پوست بگیرید و بشورید بعد با رنده آنها را خوب رنده کنید و آب پیاز ها رو کامل بگیرید.


مرحله دوم

حالا یک کیلو گوشت چرخ کرده را داخل یک ظرف بریزید و پیازهای آب گرفته شده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید بعد زنجبیل نمک و فلفل رو به گوشت و پیاز اضافه کنید و دوباره آنها را حسابی ورز بدید.


مرحله سوم

در آخر پسته های خرد شده را به گوشت اضافه کنید بعد همه مواد رو باهم مخلوط کنید و اونها رو حسابی باهم ساطوری کنید و در آخر چندین بار به سطح کار به کوبید حالا گوشت را داخل یک ظرف بگذارید و به مدت یک الی دو ساعت داخل یخچال قرار بدید تا خودش رو بگیره.


مرحله چهارم

بعد از یک الی دو ساعت گوش را از داخل یخچال بیرون بیارید و به صورت گرد اونهارو به سیخ بزنید سپس روی ذغال سیخ ها رو بچینید تا کباب ها کاملا بپزند نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.