طرز تهیه سالاد یونانی اصل با پنیر فتا رستورانی و طعم بی نظیر
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه سالاد یونانی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه سالاد یونانی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ خیار 1 عدد
⫸ پنیر فتا 1 پیمانه
⫸ گوشت راسته 450 گرم
⫸ سس 450 گرم
⫸ کاهو 300 گرم
⫸ گوجه گیلاسی 12 عدد
⫸ زیتون 20 عدد
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه سالاد یونانی خوشمزه و رژیمی با پنیر فتا
مرحله اول
برای درست کردن این سالاد خوشمزه ، ابتدا گوشت رو به اندازههای دلخواهتون خرد کنید و داخل یک ظرف بریزید. سپس نصف سس را به گوشت اضافه کنید و با دست خوب ماساژ بدید ، تا سس به خورد گوشت برود.
مرحله دوم
روی ظرف رو سلفون بکشید و گوشت رو به مدت 1 تا 2 ساعت داخل یخچال قرار بدید تا مزهدار شود. در این فاصله گریل رو هم روشن کنید تا کامل گرم شود. بعد از اینکه گوشت مزهدار شد ، اونها رو به سیخ بکشید و سس را با یک دستمال از روی گوشتها پاک کنید.
مرحله سوم
گوشتهای به سیخ کشیده شده را روی گریل که تا الان داغ شده قرار بدید و به مدت 9 تا 11 دقیقه زمان بدید تا گوشتها به اندازه مطلوب پخته شوند.
مرحله چهارم
در این فاصله کاهوها را خرد کنید و بعد داخل ظرفهای سرو بریزید. سپس خیار خرد شده رو به همراه زیتون خرد شده و گوجه فرنگی خرد شده به کاهو اضافه کنید و در آخر به دلخواه مقداری پنیر بریزید.
مرحله پنجم
باقیمانده سس سالاد رو روی سبزیجات بریزید و با هم ترکیب کنید ، بعد گوشت کباب شده رو روی سالاد قرار بدید و اون رو سرو کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ در تهیه این سالاد بهتر است که از گوجه گیلاسی استفاده کنید. اما اگر در دسترس نداشتید ، میتوانید از گوجه فرنگی هم استفاده کنید.
◉ برای اینکه ظاهر سالاد جذابتر و بهتر باشد ، بهتر است که از زیتون سیاه استفاده کنید.
◉ برای خوشمزهتر شدن این سالاد میتوانید از سبزیجات دیگر مانند قارچ ، تره خرد شده ، فلفل هالوپینو ، سیر و ذرت هم استفاده کنید.