طرز تهیه سالاد پاستا یونانی با سس مخصوص ساده و رستورانی

طرز تهیه سالاد پاستا یونانی با سس مخصوص ساده و رستورانیسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه سالاد پاستا یونانی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 20 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه سالاد پاستا یونانی

مواد لازم برای 6 نفر

پاستا پنه 2/5 فنجان

پیاز قرمز 1 عدد

گوجه گیلاسی 15 عدد

خیار 1 عدد

زیتون 3/4 لیوان

فلفل سبز 3/4 لیوان

پنیر فتا 3/4 لیوان

مواد لازم برای سس

سرکه قرمز 1/3 پیمانه

آب لیمو 2 قاشق چایخوری

سیر 1 حبه

شکر 1 قاشق چایخوری

پونه کوهی 1 قاشق غذاخوری

روغن زیتون 1/2 پیمانه


مرحله اول

برای درست کردن این سالاد خوشمزه یونانی ، داخل یک قابلمه مقداری آب بریزید و به آن نمک اضافه کنید ، هم بزنید تا نمک داخل آب حل شود. بعد قابلمه رو روی حرارت ملایم قرار بدید و اجازه بدید تا آب به جوش بیاید.


مرحله دوم

وقتی که آب به جوش آمد ، پاستا رو داخل آن بریزید و بعد زمان بدید تا پخت آن کامل شود و پاستاها نرم شوند. سپس پاستاها را آبکش کنید و داخل یک کاسه بزرگ بریزید تا خنک شود.


مرحله سوم

در این فاصله سس سالاد را درست کنید. برای این کار داخل یک کاسه سرکه قرمز رو به همراه آبلیمو بریزید. بعد سیرها رو پوست بگیرید ، بشورید و اون رو به صورت ریز خرد کنید و به همراه شکر و پونه کوهی به باقی مواد سس اضافه کنید.


مرحله چهارم

حالا تمامی مواد رو با هم مخلوط کنید و روغن زیتون رو کم کم به سس اضافه کنید و مدام هم بزنید. سپس نمک و فلفل سیاه رو با توجه به اندازه و ذائقه خود به باقی مواد اضافه کنید. بعد سس رو کنار بزارید.


مرحله پنجم

پیاز رو پوست بگیرید و بشورید ، بعد اون رو به صورت خلالی خرد کنید و داخل یک ظرف بریزید. سپس گوجه گیلاسی‌ها را بشورید و از وسط نصف کنید و به پیاز اضافه کنید.


مرحله ششم

زیتون‌ها را هسته‌گیری کنید و به صورت حلقه‌ای خرد کنید و به همراه فلفل سبز و پنیر فتا که به اندازه مکعبی خرد کرده‌اید ، به باقی مواد سالاد اضافه کنید. خیار رو پوست بگیرید ، به صورت چهارگوش اون رو خرد کنید و به باقی مواد سالاد به همراه پاستا اضافه کنید.


مرحله هفتم

تمام مواد سالاد را با هم ترکیب کنید تا یکدست شود. بعد سس را روی آن بریزید و مجدد ترکیب کنید تا سس به خورد تمامی مواد برود. بعد روی ظرف رو سلفون بکشید.


مرحله هشتم

ظرف رو حدود 3 ساعت داخل یخچال قرار بدید تا خنک شود و مزه‌ها به خورد هم برود. قبل از سرو سالاد را از داخل یخچال بیرون بیاورید و اجازه بدید تا به دمای محیط برسد بعد اون را سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
به جای پاستا پنر از هر نوع پاستایی که دوست دارید می‌توانید استفاده کنید.
اگر گوجه گیلاسی در دسترس نداشتید ، می‌توانید به جای آن از گوجه‌های معمولی استفاده کنید. فقط اون را به صورت درشت خرد کنید.
حتماً در تهیه این سالاد از روغن زیتون بکر و بی بو استفاده کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.