طرز تهیه ساندویچ مرغ و سس پستو ( پنینی ایتالیایی ) آسان و لذیذ

طرز تهیه ساندویچ مرغ و سس پستو ( پنینی ایتالیایی ) آسان و لذیذسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه ساندویچ مرغ و پستو + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 70 دقیقه

طرز تهیه ساندویچ مرغ و پستو

مواد لازم برای 4 نفر

سینه مرغ 300 گرم

ریحان تازه 100 گرم

پارمزان 50 گرم

بادام زمینی 100 گرم

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

پاپریکا ، پولبیبر ، پودر سیر ، نمک ، اورگانو از هر کدوم 1 قاشق چایخوری

ادویه سس: نمک و فلفل به مقدار لازم

نان باگت 4 عدد

کاهو و گوجه به مقدار دلخواه

پنیر ورقه ای 10 عدد


مرحله اول

برای درست کردن این ساندویچ خوشمزه ، ابتدا سس پستوی اون رو درست کنید. برای این کار 100 گرم ریحان تازه رو بشورید ، داخل آبکش بریزید و کنار بذارید ، تا آب ریحان‌ها برود و خشک شوند. سپس اون‌ها را داخل یک میکسر بریزید.


مرحله دوم

به ریحان ها 50 گرم پنیر پارمزان را اضافه کنید. حالا 100 گرم بادام زمینی بدون پوست رو به همراه 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون به مواد اضافه کنید. در آخر ÷ قاشق چای‌خوری آب لیمو ، نمک و فلفل سیاه روی مواد بریزید.


مرحله سوم

دستگاه رو روشن کنید و تمامی مواد رو با هم خوب ترکیب کنید ، تا به صورت کامل پوره شوند و به صورت یک سس یک دست ترکیب شوند. بعد این سس رو کنار بزارید.


مرحله چهارم

300 گرم سینه مرغ رو به صورت مکعب‌های کوچک خرد کنید و داخل یک ظرف بریزید. حالا ادویه‌ها که شامل پاپریکا ، پولبیبر ، پودر سیر ، نمک ، اورگانو هست رو به مرغ اضافه کنید و خوب اون‌ها را ماساژ بدید ، تا ادویه‌ها به خورد مرغ برود.


مرحله پنجم

بعد روی ظرف رو سلفون بکشید و آن را داخل یخچال به مدت یک ساعت قرار بدید ، تا مرغ‌ها مزه‌دار شود. وقتی که مرغ‌ها مزه‌دار شد ، اون‌ها را از داخل یخچال بیرون بیاورید و داخل یک ماهیتابه بریزید.


مرحله ششم

مقداری روغن روی مرغ ها بریزید ، ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار بدید و مرغ‌ها را سرخ کنید. وقتی که مرغ‌ها سرخ شد ، اون‌ها را از داخل ماهیتابه بیرون بیاورید و کنار بذارید.


مرحله هفتم

نان تست رو از وسط برش بزنید و بعد روی آن از سس پستو بریزید. سپس به دلخواه مقداری کاهو و گوجه روی سس بچینید ، بعد مرغ‌های سرخ شده را روی آن بچینید و سپس مقداری پنیر ورقه‌ای روی مرغ‌ها قرار بدید.


مرحله هشتم

قسمت دوم نان را روی آن قرار بدید. بعد ساندویچ رو داخل دستگاه گریل به مدت 2 الی 3 دقیقه قرار بدید تا گریل شود. سپس آن را از داخل دستگاه بیرون بیاورید و سرو بکنید. نوش جان


نکات مهم
در صورتی که دستگاه گریل در دسترس نداشتید ، می‌توانید ساندویچ را داخل یک ماهیتابه بدون روغن قرار بدید و سپس روی آن یک جسم سنگین بذارید ، تا ساندویچ گریل شود.
توجه کنید که در زمان مزه‌دار کردن مرغ ، از سس استفاده نکنید. زیرا استفاده از سس دیگری به جز سس پستو باعث خراب شدن مزه غذا می‌شود.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.