طرز تهیه آش آبغوره تبریز برای لاغری و کبد چرب

طرز تهیه آش آبغوره تبریز برای لاغری و کبد چربطرز تهیه آش آبغوره تبریز برای لاغری و کبد چربسلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک آش خوشمزه تبریزی رو آوردیم که به راحتی درست میشه و بسیار مفیده. آموزش امروز طرز تهیه آش آبغوره هست. با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 3/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه آش آبغوره

مواد لازم برای 4 نفر

لوبیا چشم‌ بلبلی 1 پیمانه

برنج 1 پیمانه

سبزی 1 کیلو

گوجه 4 عدد

آب قلم یا گوشت 1 پیمانه

آبغوره به مقدار لازم

نمک به مقدار لازم

پیاز 1 عدد

نعنا  1 قاشق غذاخوری


مرحله اول

در مرحله اول یک پیمانه لوبیا چشم بلبلی را بشورید بعد اون رو به همراه چند پیمانه آب داخل یک کاسه بریزید و به مدت ۲ ساعت را اجازه بدید تا خیس بخوره در این مدت چند بار آب لوبیا ها را عوض کنید.


مرحله دوم

حالا یک کیلو سبزی رو با بشورید بعد اونها رو آبکش کنید وقتی که آب سبزی ها کامل و آن را به صورت ساطوری خرد کنید حالا یک قابلمه بزرگ رو روی حرارت قرار بدید بعد لوبیا های خیس خورده را داخل قابلمه بریزید.


مرحله سوم

سپس یک پیمانه برنج تون رو از قبل با نمک خیس کرده اید به لوبیا ها اضافه کنید و در آخر مقداری آب روی آن بریزید بعد در قابلمه رو بذارید تا وقتی که برنج و لوبیا کاملاً پخته بشن وقتی که برنج و لوبیا کاملاً پخت سبزی های خورد شده رو به اون اضافه کنید و کمی هم بزنید.


مرحله چهارم

حالا ۴ عدد گوجه و بشورید سپس آنها را با دستمال خشک کنیم و بعد با رنده ریز اونها رو رنده کنید و داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار بدید وقتی که چند دقیقه قل خورد به اون کمی روغن اضافه کنید حالا گوجه ها رو به آش اضافه کنید مجدداً هم بزنید.


مرحله پنجم

حالا یک پیمانه آب گوشت و مقداری آبغوره و نمک را به آن اضافه کنید و مجدد هم بزنید سپس در قابلمه را بگذارید تا آش جا بیفته در این فاصله یک عدد پیاز را پوست بگیرید و و بشورید سپس آن را به صورت نگینی خرد کنید.


مرحله ششم

حالا پیاز رو به همراه روغن داخل ماهیتابه بریزید و اون رو تفت بدید وقتی که پیاز کمی طلایی شد به ان نعنا را اضافه کنید و مجدد هم بزنید سپس به همراه آش آن را میل کنید نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.