طرز تهیه آش اسفناج و عدس برای سرماخوردگی و کرونا

طرز تهیه آش اسفناج

سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک آش لذیذ و سالم رو آوردیم به اسم آش اسفناج. شما میتونید در فصل پاییز با اسفناج های تازه این آش خوشمزه رو درست کنید و از خوردن اون لذت ببرید. با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه آش اسفناج

مواد لازم برای 4 نفر

اسفناج خرد شده 1 کیلو

پیاز بزرگ 2 عدد

سیر 6 حبه

نعناع خشک 1 قاشق غذاخوری

عدس ریز 1 پیمانه

لوبیا چیتی نصف پیمانه

رشته آشی 1/5 پیمانه

روغن به میزان لازم

آرد گندم 2 قاشق غذاخوری

نمک، زردچوبه، فلفل به میزان لازم

سرکه 1 قاشق غذاخوری

آب به میزان لازم


مرحله اول

برای درست کردن این آش خوشمزه و مفید ابتدا یک قابلمه رو روی حرارت قرار بدید و داخل اون مقداری روغن بریزید تا داغ بشه. حالا ۲ عدد پیاز رو پوست بگیرید و بشورید سپس اون رو به صورت نگینی خرد کنید حالا پیاز هارو داخل قابلمه بریزید و تفت بدید تا وقتی که سبک و طلایی بشن.


مرحله دوم

وقتی که پیاز ها سبک و طلایی شدند به آن اسفناج خرد شده رو اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که اسفناج کمی نرم بشه.حالا در این مرحله نصف پیمانه لوبیا چیتی و ۱ پیمانه عدس رو که از قبل خیس کردید به اسفناج و پیاز اضافه کنید و کمی تفت بدید.


مرحله سوم

حالا به مواد مقداری آب اضافه کنید تا وقتی که روی مواد رو بگیره بعد در قابلمه رو بزارید و اجازه بدید تا مواد کاملا بپزه.


مرحله چهارم

حالا در این فاصله داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید بعد یک عدد پیاز رو پوست بگیرید و بشورید سپس پیاز هارو داخل روغن بریزید و تفت بدید.وقتی که پیاز ها سبک شدند به آن ۶ حبه سیر رنده شده رو اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که عطر سیر بلند بشه.


مرحله پنجم

در آخر وقتی که عطر سیر بلند شد به آن ادویه ها که شامل زردچوبه و فلفل هست رو اضافه کنید و تفت بدید. کمی که تفت خورد به آن نعناع خشک را اضافه کنید و کمی تفت بدید و پیاز رو از روی حرارت بردارید.


مرحله ششم

حالا حبوبات و اسفناج کاملا پخته و در این مرحله به آش پیاز داغ و اضافه کنید و هم بزنید..حالا داخل لیوان کمی آب بریزید و داخل آن کمی آرد گندم بریزید و هم بزنید تا یک دست بشه بعد این مخلوط رو به آش اضافه کنید و سریع هم بزنید‌.


مرحله هفتم

حالا رشته آشی رو خرد کنید و به آش اصافه کنید و هم بزنید بعد نمک رو اضافه کنید و هم بزنید.در آخر سرکه رو به آش اضافه کنید و هم بزنید بعد در قابلمه رو بزارید تا آش کاملا جا بیفته.نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.