طرز تهیه آش اسفناج و عدس برای سرماخوردگی و کرونا
سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک آش لذیذ و سالم رو آوردیم به اسم آش اسفناج. شما میتونید در فصل پاییز با اسفناج های تازه این آش خوشمزه رو درست کنید و از خوردن اون لذت ببرید. با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه آش اسفناج
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ اسفناج خرد شده 1 کیلو
⫸ پیاز بزرگ 2 عدد
⫸ سیر 6 حبه
⫸ نعناع خشک 1 قاشق غذاخوری
⫸ عدس ریز 1 پیمانه
⫸ لوبیا چیتی نصف پیمانه
⫸ رشته آشی 1/5 پیمانه
⫸ روغن به میزان لازم
⫸ آرد گندم 2 قاشق غذاخوری
⫸ نمک، زردچوبه، فلفل به میزان لازم
⫸ سرکه 1 قاشق غذاخوری
⫸ آب به میزان لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه کوکو اسفناج با گردو بسیار ساده و خوشمزه
مرحله اول
برای درست کردن این آش خوشمزه و مفید ابتدا یک قابلمه رو روی حرارت قرار بدید و داخل اون مقداری روغن بریزید تا داغ بشه. حالا ۲ عدد پیاز رو پوست بگیرید و بشورید سپس اون رو به صورت نگینی خرد کنید حالا پیاز هارو داخل قابلمه بریزید و تفت بدید تا وقتی که سبک و طلایی بشن.
مرحله دوم
وقتی که پیاز ها سبک و طلایی شدند به آن اسفناج خرد شده رو اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که اسفناج کمی نرم بشه.حالا در این مرحله نصف پیمانه لوبیا چیتی و ۱ پیمانه عدس رو که از قبل خیس کردید به اسفناج و پیاز اضافه کنید و کمی تفت بدید.
مرحله سوم
حالا به مواد مقداری آب اضافه کنید تا وقتی که روی مواد رو بگیره بعد در قابلمه رو بزارید و اجازه بدید تا مواد کاملا بپزه.
مرحله چهارم
حالا در این فاصله داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید بعد یک عدد پیاز رو پوست بگیرید و بشورید سپس پیاز هارو داخل روغن بریزید و تفت بدید.وقتی که پیاز ها سبک شدند به آن ۶ حبه سیر رنده شده رو اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که عطر سیر بلند بشه.
مرحله پنجم
در آخر وقتی که عطر سیر بلند شد به آن ادویه ها که شامل زردچوبه و فلفل هست رو اضافه کنید و تفت بدید. کمی که تفت خورد به آن نعناع خشک را اضافه کنید و کمی تفت بدید و پیاز رو از روی حرارت بردارید.
مرحله ششم
حالا حبوبات و اسفناج کاملا پخته و در این مرحله به آش پیاز داغ و اضافه کنید و هم بزنید..حالا داخل لیوان کمی آب بریزید و داخل آن کمی آرد گندم بریزید و هم بزنید تا یک دست بشه بعد این مخلوط رو به آش اضافه کنید و سریع هم بزنید.
مرحله هفتم
حالا رشته آشی رو خرد کنید و به آش اصافه کنید و هم بزنید بعد نمک رو اضافه کنید و هم بزنید.در آخر سرکه رو به آش اضافه کنید و هم بزنید بعد در قابلمه رو بزارید تا آش کاملا جا بیفته.نوش جان