طرز تهیه کیک کشک بادمجان خوشمزه مجلسی با نان تست
سلام به همراهان محترم سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه کیک کشک بادمجان هست ، این غذای خوشمزه یک پیشنهاد خیلی عالی برای دورهمی ها و مهمونی هاست .
کشک بادمجان یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که از دو ماده اصلی بادمجان و کشک تشکیل میشود و اصالتا متعلق به شهرهای زنجان و اصفهان می باشد ؛ این غذای جذاب به راحتی و با مواد در دسترس تهیه میشود و در مهمانی ها و مجالس و حتی تولدها و جشن ها به عنوان فینگرفود سرو میشود .
با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه کیک کشک بادمجان
مواد لازم برای 4 الی 6 نفر
⫸ بادمجان 1 کیلو
⫸ پیاز داغ 1 پیمانه
⫸ سیر 1 بوته
⫸ نعنا 2 قاشق غذاخوری
⫸ کشک 1/5 پیمانه
⫸ زردچوبه و فلفل به مقدار لازم
⫸ خامه 1 قوطی
⫸ نان تست 1 بسته
⫸ گردو نصف پیمانه
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه کشک بادمجان ساده و خوشمزه مجلسی
مرحله اول
ابتدا بادمجان ها را پوست بگیرید و روی اون نمک بریزید و به آن 30 دقیقه اجازه بدید تا تلخیش گرفته بشه بعد از 30 دقیقه داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید وقتی که روغن داغ شد بادمجان ها را داخل روغن سرخ کنید .
مرحله دوم
بعد از سرخ شدن بادمجان ها آنها را داخل یک بشقاب بریزید و با پشت چنگال آنها را خوب له کنید حالا چند حبه سیر رو پوست بگیرید و رنده کنید داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید وقتی که روغن داغ شد سیر و داخل آن بریزید .
مرحله سوم
وقتی که سیر کاملاً سرخ شد زردچوبه را به آن اضافه کنید و هم بزنید حالا پیازی که از قبل سرخ کردید رو به سیر اضافه کنید و با هم کمی تفت بدید سپس بادمجان های پوره شده را اضافه کنید و 2 الی 3 دقیقه مواد را با هم تفت بدید .
مرحله چهارم
فلفل را به کشک اضافه کنید و با بادمجان مخلوط کنید سپس در ظرف را بگذارید و به آن 30 دقیقه بگذارید تا کاملا بپزه حالا گردو رو کمی بکوبید و نعنا را حدود 1 دقیقه داخل روغن سرخ کنید و به بادمجان ها اضافه کنید و 2 دقیقه تفت بدید .
مرحله پنجم
اطراف نان تست رو با قیچی برش بزنید و داخل ظرف بچینید بعد روی نان ها کشک بادمجان بریزید روی کشک بادمجان گردو بریزید و این مراحل رو تا جایی تکرار کنید تا مواد تموم بشه وقتی که مواد تمام شد روی اون رو با خامه صبحانه کاور کنید و در نهایت با پیاز داغ و سیر و نعنا تزیین کنید ؛ نوش جان