طرز تهیه کیک کشک بادمجان خوشمزه مجلسی با نان تست

طرز تهیه کیک کشک بادمجان خوشمزه مجلسی با نان تستسلام به همراهان محترم سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه کیک کشک بادمجان هست ، این غذای خوشمزه یک پیشنهاد خیلی عالی برای دورهمی ها و مهمونی هاست .
کشک بادمجان یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که از دو ماده اصلی بادمجان و کشک تشکیل میشود و اصالتا متعلق به شهرهای زنجان و اصفهان می باشد ؛ این غذای جذاب به راحتی و با مواد در دسترس تهیه میشود و در مهمانی ها و مجالس و حتی تولدها و جشن ها به عنوان فینگرفود سرو میشود .
با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 7/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه کیک کشک بادمجان

مواد لازم برای 4 الی 6 نفر

بادمجان 1 کیلو

پیاز داغ 1 پیمانه

سیر 1 بوته

نعنا 2 قاشق غذاخوری

کشک 1/5 پیمانه

زردچوبه و‌ فلفل به مقدار لازم

خامه 1 قوطی

نان تست 1 بسته

گردو نصف پیمانه


مرحله اول

ابتدا بادمجان ها را پوست بگیرید و روی اون نمک بریزید و به آن 30 دقیقه اجازه بدید تا تلخیش گرفته بشه بعد از 30 دقیقه داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید وقتی که روغن داغ شد بادمجان ها را داخل روغن سرخ کنید .


مرحله دوم

بعد از سرخ شدن بادمجان ها آنها را داخل یک بشقاب بریزید و با پشت چنگال آنها را خوب له کنید حالا چند حبه سیر رو پوست بگیرید و رنده کنید داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید وقتی که روغن داغ شد سیر و داخل آن بریزید .


مرحله سوم

وقتی که سیر کاملاً سرخ شد زردچوبه را به آن اضافه کنید و هم بزنید حالا پیازی که از قبل سرخ کردید رو به سیر اضافه کنید و با هم کمی تفت بدید سپس بادمجان های پوره شده را اضافه کنید و 2 الی 3 دقیقه مواد را با هم تفت بدید .


مرحله چهارم

فلفل را به کشک اضافه کنید و با بادمجان مخلوط کنید سپس در ظرف را بگذارید و به آن 30 دقیقه بگذارید تا کاملا بپزه حالا گردو رو کمی بکوبید و نعنا را حدود 1 دقیقه داخل روغن سرخ کنید و به بادمجان ها اضافه کنید و 2 دقیقه تفت بدید .


مرحله پنجم

اطراف نان تست رو با قیچی برش بزنید و داخل ظرف بچینید بعد روی نان ها کشک بادمجان بریزید روی کشک بادمجان گردو بریزید و این مراحل رو تا جایی تکرار کنید تا مواد تموم بشه وقتی که مواد تمام شد روی اون رو با خامه صبحانه کاور کنید و در نهایت با پیاز داغ و سیر و نعنا تزیین کنید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.