طرز تهیه فینگرفود مگنوم سوخاری پنیری ترد با مرغ

طرز تهیه فینگرفود مگنوم سوخاری پنیری ترد با مرغسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه فینگر فود خیلی ساده رو آوردیم که مطمعنا بچه ها عاشق اون میشن ؛ آموزش امروز طرز تهیه مگنوم سوخاری پنیری هست ، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 45 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه مگنوم سوخاری پنیری

مواد لازم برای 4 نفر

سیب زمینی 2 عدد

سینه مرغ 1 عدد

ژامبون 3 ورق

قارچ 6 عدد

نمک ، فلفل سیاه و آویشن به مقدار لازم

سس کچاپ 1 قاشق غذاخوری

 تخم مرغ 1 عدد

پودر سوخاری 1 پیمانه

آرد 1 پیمانه

پنیر پیتزا به مقدار لازم

روغن به مقدار لازم


مرحله اول

2 عدد سیب زمینی را خوب بشویید و آب پز کنید ، 1 عدد سینه مرغ را به همراه آب داخل قابلمه بگذارید تا مرغ هم بپزد .


مرحله دوم

سیب زمینی های پخته شده رو پوست بگیرید و آنها را خوب پوره کنید سپس سینه مرغ و هم از آب بیرون بیارید و با چنگال خوب ریش ریش کنید سپس 3 ورق ژامبون رو به صورت نگینی خرد کنید .


مرحله سوم

6 عدد قارچ خوب بشورید و بعد با چاقو به صورت اسلایسی خورد کنید ، سیب زمینی های پخته شده را داخل یک ظرف بریزید و بعد به اون سینه مرغ ریش ریش شده ، ژامبون خرد شده و قارچ خرد شده را اضافه کنید و در آخر 1 قاشق غذاخوری سس کچاپ ، نمک ، فلفل سیاه و آویشن را هم اضافه کنید و همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید .


مرحله چهارم

داخل قالب پاپسیکل رو با کمی روغن چرب کنید سپس از مواد مگنوم داخل اون بذارید و با پشت قاشق اون رو خوب فشار بدید تا منسجم بشه بعد روی اون کمی پنیر پیتزا بریزید و دوباره یک مقدار دیگر از مواد بریزید سپس با قاشق خوب آن را منسجم و سفت کنید و چوب بستنی را داخل قالب قرار دهید و به مدت 30 دقیقه تا 1 ساعت قالب رو داخل یخچال قرار بدید .


مرحله پنجم

1 عدد تخم مرغ را بشکنید و با چنگال خوب هم بزنید تا از لختگی در بیاد بعد مگنوم ها را ابتدا داخل تخم مرغ و داخل آرد و دوباره داخل تخم مرغ و در آخر داخل آرد سوخاری بزنید سپس مقداری روغن داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار بدید و وقتی که روغن داغ شد مگنوم ها رو داخل اون سرخ کنید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.