طرز تهیه سالاد کدو حلوایی و انار مجلسی مناسب شب یلدا
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه سالاد کدو حلوایی و انار + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه سالاد کدو حلوایی و انار
مواد لازم برای 2 نفر
⫸ نمک به مقدار لازم
⫸ کاهو 4 برگ
⫸ پوست پرتقال 1/4 قاشق چایخوری
⫸ پنیر فتا 1/4 قاشق چایخوری
⫸ انار 1 لیوان
⫸ کدو حلوایی خرد شده 2 لیوان
مرحله اول
برای درست کردن این سالاد خوشمزه ، ابتدا داخل یک قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که آب به جوش آمد ، 2 لیوان کدو حلوای خرد شده را داخل آن بریزید و زمان بدید ، تا کدو حلواییها بپزند و نرم شوند. اما حواستان باشد که بافت خود را از دست ندهند.
مرحله دوم
بعد از اینکه کدو حلواییها پخت ، اونها را آبکش کنید و کنار بذارید تا کامل خنک شوند. در این فاصله انار رو دان کنید و داخل یک ظرف بریزید و به آن پوست پرتقال رنده شده و مقداری نمک اضافه کنید.
مرحله سوم
بعد از اینکه کدو حلوایی پخته شده ، کامل خنک و سرد شد اون رو به باقی مواد سالاد اضافه کنید و تمامی مواد را با هم ترکیب کنید.
مرحله چهارم
چهار برگ کاهو را بشورید ، بعد اونها را به اندازه دلخواهتون خرد کنید و داخل بشقاب یا ظرف سرو بریزید. سپس مخلوط کدو حلوایی و انار را روی کاهوها بریزید و بعد 2 قاشق غذاخوری پنیر فتای خرد شده ، روی تمام مواد سالاد بریزید و سپس اون را سرو کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ زمانی که میخواهید کدو حلواییها را بپزید ، حواستان باشد که خیلی نرم نشوند. زیرا اگر بیش از اندازه پخته شوند و بافت خود را از دست بدهند ، حین مخلوط شدن با باقی مواد سالاد له میشوند.
◉ به دلخواه میتوانید مقداری روغن زیتون یا سسهای مختلف هم به این دستور پخت اضافه کنید.
◉ به جای استفاده از کاهو ، میتوانید از کلم پیچ یا کلمه چینی هم استفاده کنید.
◉ در تهیه این سالاد میتوانید به جای استفاده از پنیر فتا از پنیر پارمزان استفاده کنید.
◉ به دلخواه میتوانید کدو حلواییهای خرد شده را داخل فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 20 الی 30 دقیقه قرار بدید تا کاملاً نرم و طلایی شوند.