طرز تهیه سالاد کدو حلوایی و انار مجلسی مناسب شب یلدا

طرز تهیه سالاد کدو حلوایی و انار مجلسی مناسب شب یلداسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه سالاد کدو حلوایی و انار + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

طرز تهیه سالاد کدو حلوایی و انار

مواد لازم برای 2 نفر

نمک به مقدار لازم

کاهو 4 برگ

پوست پرتقال 1/4 قاشق چایخوری

پنیر فتا 1/4 قاشق چایخوری

انار 1 لیوان

کدو حلوایی خرد شده 2 لیوان


مرحله اول

برای درست کردن این سالاد خوشمزه ، ابتدا داخل یک قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که آب به جوش آمد ، 2 لیوان کدو حلوای خرد شده را داخل آن بریزید و زمان بدید ، تا کدو حلوایی‌ها بپزند و نرم شوند. اما حواستان باشد که بافت خود را از دست ندهند.


مرحله دوم

بعد از اینکه کدو حلوایی‌ها پخت ، اون‌ها را آبکش کنید و کنار بذارید تا کامل خنک شوند. در این فاصله انار رو دان کنید و داخل یک ظرف بریزید و به آن پوست پرتقال رنده شده و مقداری نمک اضافه کنید.


مرحله سوم

بعد از اینکه کدو حلوایی‌ پخته شده ، کامل خنک و سرد شد اون رو به باقی مواد سالاد اضافه کنید و تمامی مواد را با هم ترکیب کنید.


مرحله چهارم

چهار برگ کاهو را بشورید ، بعد اون‌ها را به اندازه دلخواهتون خرد کنید و داخل بشقاب یا ظرف سرو بریزید. سپس مخلوط کدو حلوایی و انار را روی کاهوها بریزید و بعد 2 قاشق غذاخوری پنیر فتای خرد شده ، روی تمام مواد سالاد بریزید و سپس اون را سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
زمانی که می‌خواهید کدو حلوایی‌ها را بپزید ، حواستان باشد که خیلی نرم نشوند. زیرا اگر بیش از اندازه پخته شوند و بافت خود را از دست بدهند ، حین مخلوط شدن با باقی مواد سالاد له می‌شوند.
به دلخواه می‌توانید مقداری روغن زیتون یا سس‌های مختلف هم به این دستور پخت اضافه کنید.
به جای استفاده از کاهو ، می‌توانید از کلم پیچ یا کلمه چینی هم استفاده کنید.
در تهیه این سالاد می‌توانید به جای استفاده از پنیر فتا از پنیر پارمزان استفاده کنید.
به دلخواه می‌توانید کدو حلوایی‌های خرد شده را داخل فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 20 الی 30 دقیقه قرار بدید تا کاملاً نرم و طلایی شوند.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.