طرز تهیه شوربا سبزی اصفهانی با گوشت قلقلی خوشمزه و مقوی برای سرماخوردگی

طرز تهیه شوربا سبزی اصفهانی با گوشت قلقلی خوشمزه و مقوی برای سرماخوردگیسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه شوربا سبزی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 240 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه شوربا سبزی

مواد لازم برای 5 نفر

اسفناج خرد شده 20 فنجان

تره فرنگی 3 عدد

نعناع خشک 4 چایخوری

گشنیز خشک 4 قاشق چایخوری

جعفری خشک 5 قاشق چایخوری

پیاز 3 عدد

سیر 3 حبه

گوشت چرخ کرده 250 گرم

نمک 1 قاشق چایخوری

پودر فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

شلغم 2 عدد

برنج 1 لیوان

ماش 1 لیوان

لپه 1 لیوان


مرحله اول

برای درست کردن این آش خوشمزه ، ابتدا ماش ، لپه و برنج رو به صورت جداگانه داخل ظرف‌های متفاوت بریزید و روی آنها یک لیوان آب جوش بریزید. یک شب تا صبح اجازه بدید تا حبوبات داخل آب بمانند و نفخ آنها گرفته شود.


مرحله دوم

سبزی آش رو پاک کنید ، بعد اون رو به صورت کامل بشورید و به صورت خیلی ریز خرد کنید.


مرحله سوم

در این مرحله دو عدد پیاز را پوست بگیرید ، بشورید و بعد اون رو به صورت خلالی خرد کنید. حالا داخل یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید.


مرحله چهارم

وقتی که روغن داغ شد ، پیاز را درون آن بریزید و تفت بدید تا جایی که سبک و طلایی شود. وقتی که پیاز سبک و طلایی شد ، زردچوبه را به آن اضافه کنید و تفت بدید تا جایی که عطر سیر بلند شود.


مرحله پنجم

سیرها را پوست بگیرید ، بشورید و بعد اون‌ها رو رنده کنید. سیر رو به پیاز اضافه کنید و مجدد تفت بدید تا جایی که بوی خامی سیر گرفته شود ، بعد این ترکیب رو کنار بذارید.


مرحله ششم

یک عدد پیاز رو پوست بگیرید و بشورید ، بعد اون رو به صورت خیلی ریز رنده کنید و آب اون رو به صورت کامل بگیرید و داخل یک ظرف بریزید. سپس به آن گوشت و ادویه‌های مورد نظر را اضافه کنید. مواد رو ورز بدید تا جایی که ادویه‌ها و پیاز به خورد گوشت بروند.


مرحله هفتم

گوشت رو به صورت قلقلی‌های ریز در بیاورید و بعد داخل یک ماهیتابه بچینید. روی آنها روغن بریزید و ماهیتابه را حرارت ملایم قرار بدید ، گوشت‌ها را به صورت کامل تفت بدید و اون‌ها رو سرخ کنید.


مرحله هشتم

در این مرحله داخل یک قابلمه آب بریزید و بعد کمی روغن و نمک درون آن بریزید. بعد قابلمه رو روی حرارت ملایم قرار بدید و بعد از اینکه آب به جوش آمد ، ماش و لپه خیس کرده را به آن اضافه کنید.


مرحله نهم

در قابلمه رو بذارید و یک ساعت زمان بدید تا حبوبات بپزد. وقتی که حبوبات پخته شد ، برنج رو به همراه سبزی به باقی مواد شوربا اضافه کنید و زمان بدید تا برنج هم بپزد.


مرحله دهم

وقتی که برنج پخت ، گوشت قلقلی رو به همراه شلغم خرد شده به آش اضافه کنید و در قابلمه رو به صورت نیمه باز بزارید. دو ساعت زمان بدید تا عطر غذا بلند شود و آش جا بیفتد ، بعد اون رو سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
حتماً بعد از اینکه گوشت قلقلی و شلغم رو به باقی مواد آش اضافه کردید ، در قابلمه را به صورت نیمه باز بزارید تا آش سر نرود.
در تهیه این غذا بهتر است که به جای اینکه سیرها را خرد کنید ، اون‌ها را رنده کنید و بعد سرخ کنید تا عطر اون‌ها بیشتر باشد.
سبزیجاتی که در تهیه این غذا استفاده می‌کنید ، کاملاً به ذائقه شما بستگی دارد و می‌توانید از ترکیبات دیگری به جز این ترکیبات استفاده کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.