طرز تهیه پتاژ آرد جو با بافت لطیف آسان و لذیذ مناسب کودکان

طرز تهیه پتاژ آرد جو با بافت لطیف آسان و لذیذ مناسب کودکانسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه پتاژ آرد جو + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 15 دقیقه

طرز تهیه پتاژ آرد جو

مواد لازم برای 4 نفر

آرد جو 40 گرم

آب گوشت 2 لیوان

شیر 2 لیوان

خامه 4 قاشق مرباخوری

نمک و فلفل به مقدار لازم


مرحله اول

برای درست کردن پتاژ آرد جو ، ابتدا آب گوشت رو داخل یک قابلمه بریزید و به آن یک لیوان شیر اضافه کنید. مود رو با هم ترکیب کنید و روی حرارت ملایم قرار بدید ، تا مواد داغ شود و به جوش بیاید.


مرحله دوم

آرد جو رو داخل یک ظرف دیگر بریزید ، به آن یک لیوان شیر باقیمانده رو اضافه کنید و با هم ترکیب کنید. سپس حرارت آب گوشت رو کم کنید و ترکیب آرد و شیر را کم کم به آن اضافه کنید.


مرحله سوم

مواد رو مرتب هم بزنید تا آرد گلوله نشود. سپس در قابلمه رو بذارید و حرارت رو کم کنید ، زمان بدید تا پتاژ آهسته بجوشد و کمی غلیظ شود.


مرحله چهارم

بعد از اینکه پتاژ غلیظ شد ، به مقدار دلخواهتون به آن نمک و فلفل سیاه رو اضافه کنید و بعد اون رو داخل ظرف‌های مورد نظرتون بریزید و روی اون رو با مقداری خامه تزیین کنید. نوش جان


نکات مهم
بعد از اینکه پتاژ آماده شد ، می‌توانید مقداری قارچ رو به صورت ساطوری و ریز خرد کنید ، اون رو سرخ کنید و بعد به پتاژ اضافه کنید.
به هیچ عنوان در تهیه این غذا از آرد جو دوسر استفاده نکنید و حتماً از آرد جو معمولی استفاده کنید.
برای تزیین این غذا می‌توانید از مقداری هویج ، جعفری و آبلیمو ترش استفاده کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.