طرز تهیه سوپ بلدرچین مقوی برای درمان آنفولانزا

طرز تهیه سوپ بلدرچین مقوی برای درمان آنفولانزاسلام به آشپزان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک سوپ خیلی مقوی رو آوردیم که طعم فوق العاده ای داره و همه شما با امتحان کردن اون عاشق اون میشید و میتونید اون رو در فصل زمستان به راحتی درست کنید ؛ آموزش امروز طرز تهیه سوپ بلدرچین هست ، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه سوپ بلدرچین

مواد لازم برای 2 الی 4 نفر

بلغور گندم 150گرم‌

پیاز متوسط 1 عدد

هویج 2 عدد متوسط

سیب زمینی 1 عدد

گوجه 5 عدد

گشنیز وجعفری 50 گرم

بلدرچین 2 عدد

نمک ، زردچوبه و‌ فلفل سیاه به مقدار لازم


مرحله اول

برای شروع داخل قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار بدید وقتی که آب جوش آمد و بلدرچین ها را داخل آب بریزید و یک عدد پیاز متوسط را پوست بگیرید و از وسط نصف کنید و بعد یک فلفل دلمه رو هم بشویید را از وسط نصف کنید.


مرحله دوم

کف روی آب را جدا کنید و پیاز و فلفل دلمه رو به همراه ادویه ها که شامل نمک ، زردچوبه و فلفل سیاه هست به بلدرچین ها اضافه کنید بعد در قابلمه رو بذارید و اجازه بدید تا بلدرچین ها به مدت یک ساعت بپزن.


مرحله سوم

بعد از اینکه بلدرچین ها پخت آن را از داخل آب خارج کنید حالا هویج سیب زمینی و پیاز رو رنده کنید و داخل یک ظرف بریزید سپس گوجه ها رو هم رنده کنید ، هویج سیب زمینی و پیاز رنده شده را داخل یک ماهیتابه بریزید و بدون روغن آن ها رو تفت بدید.


مرحله چهارم

بلغور گندم را به همراه مقداری نمک و زردچوبه و پوره گوجه و بلدرچین و آبی که بلدرچین داخل آن پخته شده رو داخل قابلمه روی هویج سیب زمینی و پیاز رنده شده بریزید.


مرحله پنجم

یک مقدار آب روی مواد بریزید و به آن یک ساعت اجازه بدید تا بپزه وقتی که سوپ به غلظت رسید به آن کمی گشنیز و جعفری تازه و کمی آبلیموی تازه رو اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید و در ظرف را به مدت ۵ دقیقه بگذارید سپس سوپ رو داخل ظرف سرو بریزید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.