طرز تهیه سوپ بلدرچین مقوی برای درمان آنفولانزا
سلام به آشپزان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک سوپ خیلی مقوی رو آوردیم که طعم فوق العاده ای داره و همه شما با امتحان کردن اون عاشق اون میشید و میتونید اون رو در فصل زمستان به راحتی درست کنید ؛ آموزش امروز طرز تهیه سوپ بلدرچین هست ، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه سوپ بلدرچین
مواد لازم برای 2 الی 4 نفر
⫸ بلغور گندم 150گرم
⫸ پیاز متوسط 1 عدد
⫸ هویج 2 عدد متوسط
⫸ سیب زمینی 1 عدد
⫸ گوجه 5 عدد
⫸ گشنیز وجعفری 50 گرم
⫸ بلدرچین 2 عدد
⫸ نمک ، زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه سوپ کلم بروکلی و پنیر چدار فوری
مرحله اول
برای شروع داخل قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار بدید وقتی که آب جوش آمد و بلدرچین ها را داخل آب بریزید و یک عدد پیاز متوسط را پوست بگیرید و از وسط نصف کنید و بعد یک فلفل دلمه رو هم بشویید را از وسط نصف کنید.
مرحله دوم
کف روی آب را جدا کنید و پیاز و فلفل دلمه رو به همراه ادویه ها که شامل نمک ، زردچوبه و فلفل سیاه هست به بلدرچین ها اضافه کنید بعد در قابلمه رو بذارید و اجازه بدید تا بلدرچین ها به مدت یک ساعت بپزن.
مرحله سوم
بعد از اینکه بلدرچین ها پخت آن را از داخل آب خارج کنید حالا هویج سیب زمینی و پیاز رو رنده کنید و داخل یک ظرف بریزید سپس گوجه ها رو هم رنده کنید ، هویج سیب زمینی و پیاز رنده شده را داخل یک ماهیتابه بریزید و بدون روغن آن ها رو تفت بدید.
مرحله چهارم
بلغور گندم را به همراه مقداری نمک و زردچوبه و پوره گوجه و بلدرچین و آبی که بلدرچین داخل آن پخته شده رو داخل قابلمه روی هویج سیب زمینی و پیاز رنده شده بریزید.
مرحله پنجم
یک مقدار آب روی مواد بریزید و به آن یک ساعت اجازه بدید تا بپزه وقتی که سوپ به غلظت رسید به آن کمی گشنیز و جعفری تازه و کمی آبلیموی تازه رو اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید و در ظرف را به مدت ۵ دقیقه بگذارید سپس سوپ رو داخل ظرف سرو بریزید ؛ نوش جان