طرز تهیه سوپ کشک با جو و مرغ مجلسی و رستورانی

طرز تهیه سوپ کشک با جو و مرغ مجلسی و رستورانی

سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه سوپ کشک رو آوردیم. این سوپ خیلی خوشمزه رو که میتونید در تمام فصل ها اون رو بپزید و میل کنید رو میتونید به راحتی در این آموزش یاد بگیرید. پس با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 120 دقیقه

طرز تهیه سوپ کشک

مواد لازم برای 4 نفر

جو پرک 1 پیمانه

پیاز متوسط 3 عدد

هویج 2 عدد

سبزی سوپ 5 قاشق غذاخوری

قارچ 4 عدد

کشک 1 پیمانه

سیر رنده شده 4 حبه

نعناع خشک 2 قاشق غذاخوری

فیله مرغ نصف 1 عدد

نمک، زردچوبه، فلفل سیاه به میزان لازم

روغن به مقدار لازم


مرحله اول

برای درست کردن این سوپ ابتدا داخل قابلمه مقدار آب بریزید و روی حرارت قرار بدید تا به جوش بیاد.حالا یک عدد پیاز رو پوست بگیرید و بشورید سپس به همراه جو پرک که از قبل اون رو خیس کردید و مرغ و زردچوبه داخل آب بریزید تا کاملا بپزه‌.


مرحله دوم

وقتی که آب و مواد داشت قل میزد به آن سبزی سوپ رو اضافه کنید و کمی هم بزنید و با در نیمه باز اجازه بدید تا مواد کاملا بپزه.


مرحله سوم

حالا ۲ عدد پیاز رو پوست بگیرید و بشورید سپس به صورت نگینی خرد کنید و به همراه مقداری روغن داخل ماهیتابه بریزید تا کاملا سرخ بشه.کمی که پیاز ها سرخ شدند به اونها سیر رنده شده رو اضافه کنید.


مرحله چهارم

کمی هم بزنید تا عطر سیر بلند بشه.بعد ادویه هارو به پیاز اضافه کنید و خوب هم بزنید سپس به آن نعنا خشک رو اضافه کنیدو کمی تفت بدید و از روی حرارت اون رو بردارید.


مرحله پنجم

حالا فیله های مرغ را به همراه پیاز از داخل سوپ بیرون بیارید و فیله ها را ریش ریش کنید و دوباره داخل سوپ بریزید.حالا پیاز داغ رو هم به سوپ اضافه کنید و کمی هم بزنید و در قابلمه رو بزارید تا سوپ جا بیفته.


مرحله ششم

وقتی سوپ کمی غلیظ شد به آن قارچ خرد شده و کشک و نمک رو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یک دست بشه.بعد بزارید تا کاملا جا بیفته.نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.