طرز تهیه برشتوک نخودچی شکلاتی اصفهانی با قالب
سلام به هنرمندان سایت آشپزم آموزش امروز یک شیرینی خیلی خوشمزه هست که مطمعنا عاشقش میشید ، آموزش امروز طرز تهیه برشتوک نخودچی است .
برشتوک یکی از انواع شیرینی های سنتی ایرانی است که متعلق به شهر اصفهان است و برای تهیه آن از آرد گندم و یا آرد نخودچی استفاده میشود و نیازی به تخم مرغ و فر ندارد .
با این آموزش همراه باشید
طرز تهیه برشتوک نخودچی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ آرد نخودچی 150 گرم
⫸ کره حیوانی یا کره گیاهی 90 گرم
⫸ پودر قند 75 گرم
⫸ پودر هل 1/2 قاشق چایخوری
⫸ شکلات تلخ🍫 100 تا 150 گرم
پیشنهاد سر آشپز: طرز تهیه شیرینی یاقوتی قزوین مجلسی و بازاری
مرحله اول
در مرحله اول 100 گرم شکلات🍫 خرد شده را روی حرارت غیرمستقیم کتری ذوب کنید تا روان بشه ، 1/3 قالب های سیلیکونی را با کمی شکلات پر کنید و چند بار آروم بکوبید تا صاف و یکدست بشه بعد داخل یخچال بزارید تا کاملا ببنده .
مرحله دوم
در این مرحله 150 گرم آرد نخودچی را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط 2 الی 3 دقیقه⏰ تفت بدید تا بوی خامی آن گرفته بشه بعد آرد رو از داخل ماهیتابه دربیارید و مجدداً داخل همون ماهیتابه اون رو الک کنید تا یک دست بشه .
مرحله سوم
90 گرم کره ذوب شده را به آرد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا به خرد آرد برود و منسجم بشه بعد حرارت را خاموش کنید و 750گرم پودر قند و 1/2 قاشق چایخوری پودر هل را اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید .
مرحله چهارم
وقتی که همه مواد به خرد هم رفتند و منسجم شدند آنها را روی شکلات های داخل قالب بریزید و آن را فشار بدید تا مواد یکدست بشه بعد به مدت 2 ساعت⏰ داخل یخچال بذارید تا ببنده .