طرز تهیه برشتوک نخودچی شکلاتی اصفهانی با قالب

طرز تهیه برشتوک نخودچی شکلاتی اصفهانی با قالبسلام به هنرمندان سایت آشپزم آموزش امروز یک شیرینی خیلی خوشمزه هست که مطمعنا عاشقش میشید ، آموزش امروز طرز تهیه برشتوک نخودچی است .
برشتوک یکی از انواع شیرینی های سنتی ایرانی است که متعلق به شهر اصفهان است و برای تهیه آن از آرد گندم و یا آرد نخودچی استفاده میشود و نیازی به تخم مرغ و فر ندارد .
با این آموزش همراه باشید

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 00 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه برشتوک نخودچی

مواد لازم برای 4 نفر

آرد نخودچی 150 گرم

کره حیوانی یا کره گیاهی 90 گرم

پودر قند 75 گرم

پودر هل 1/2 قاشق چایخوری

شکلات تلخ🍫 100 تا 150 گرم


مرحله اول

در مرحله اول 100 گرم شکلات🍫 خرد شده را روی حرارت غیرمستقیم کتری ذوب کنید تا روان بشه ، 1/3 قالب های سیلیکونی را با کمی شکلات پر کنید و چند بار آروم بکوبید تا صاف و یکدست بشه بعد داخل یخچال بزارید تا کاملا ببنده .


مرحله دوم

در این مرحله 150 گرم آرد نخودچی را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط 2 الی 3 دقیقه تفت بدید تا بوی خامی آن گرفته بشه بعد آرد رو از داخل ماهیتابه دربیارید و مجدداً داخل همون ماهیتابه اون رو الک کنید تا یک دست بشه .


مرحله سوم

90 گرم کره ذوب شده را به آرد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا به خرد آرد برود و منسجم بشه بعد حرارت را خاموش کنید و 750گرم پودر قند و 1/2 قاشق چایخوری پودر هل را اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید .


مرحله چهارم

وقتی که همه مواد به خرد هم رفتند و منسجم شدند آنها را روی شکلات های داخل قالب بریزید و آن را فشار بدید تا مواد یکدست بشه بعد به مدت 2 ساعت داخل یخچال بذارید تا ببنده .

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.