طرز تهیه ژله بریلو خانگی یا سس براق برای روکش کیک

طرز تهیه ژله بریلو خانگی یا سس براق برای روکش کیکسلام به هنرمندان سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه بریلو خانگی یا سس براق برای روکش کیک هست. این سس رو میتونید برای تزئین کیک و انواع شیرینی ها استفاده کنید. با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 16 دقیقه
زمان تهیه: 10 دقیقه

طرز تهیه بریلو خانگی یا سس براق برای روکش کیک

مواد لازم برای 4 نفر

⫸ نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری

⫸ آب 3 قاشق غذاخوری

⫸ شکر 1/3 لیوان

⫸ آب 1/4 لیوان

⫸ آبلیمو 1 قاشق غذاخوری

⫸ رنگ خوراکی به مقدار دلخواه


مرحله اول

در مرحله اول یک سوم لیوان شکر رو داخل قابلمه بریزید و بعد به آن یک چهارم لیوان آب اضافه کنید و بعد یک قاشق غذاخوری آب لیمو اضافه کنید. سپس قابلمه را روی حرارت بگذارید و به آرامی هم بزنید تا وقتی که شکر آب بشه.


مرحله دوم

حالا ۳ قاشق غذاخوری آب سرد رو با یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت مخلوط کنید بعد به شکر اضافه کنید و به آرامی آن را مخلوط کنید و مدام هم بزنید تا وقتی که مواد به غلظت برسه و گلوله نشه.


مرحله سوم

بعد رنگ خوراکی مورد نظرتون را به سس اضافه کنید و هم بزنید تا کامل رنگ بگیره بعد حرارت رو خاموش کنید و سس رو داخل ظرف مورد نظرتون بریزید.نوش جان


نکته

اگر بریلو خانگی درست می کنید می توانید غلظت این ژله را بنا بر نیاز خود کم و زیاد کنید.

اگر می خواهید اشکال زیبا روی کیک، ژله، بیسکویت و… ایجاد کنید می توانید غلظت ژله را بیشتر کنید.اما ژله بریلو برای روکش کیک نیازی به غلیظ شدن زیاد ندارد.

میتوانید بریلو را وقتی به غلظت مورد نظر رسید، از روی حرارت بردارید و به چند قسمت تقسیم‌ کنید و به هر کدام یک رنگ خوراکی اضافه کنید، تا با رنگهای مختلف کیک یا شیرینی خود را تزئین کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.