طرز تهیه بیسکویت شیشه ای با ظاهری شیک مناسب کودکان و خوشمزه

طرز تهیه بیسکویت شیشه ای با ظاهری شیک مناسب کودکان و خوشمزهسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه بیسکویت شیشه ای + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 08 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه بیسکویت شیشه ای

مواد لازم برای 6 نفر

آرد 2/5 پیمانه

وانیل 1/4 قاشق چایخوری

تخم مرغ 1 عدد

شکر 1 پیمانه

کره 150 گرم

آب نبات رنگی به مقدار لازم


مرحله اول

برای درست کردن این بیسکویت‌های شیشه‌ای خوشمزه ، ابتدا کره به دمای محیط رسیده رو داخل یک ظرف بریزید و بعد به آن شکر را اضافه کنید. با همزن برقی خوب مخلوط کنید ، تا رنگ این ترکیب روشن و کمی پف کند.


مرحله دوم

وانیل و تخم مرغ رو به مواد قبلی اضافه کنید و در حد مخلوط شدن با دور کند همزن برقی هم بزنید. آرد رو الک کنید به مواد قبلی اضافه کنید و با سرعت پایین همزن مخلوط کنید ، تا جایی که خمیر یکدست جمع می‌شود و به بافت لطیفی برسد.


مرحله سوم

یک نایلون روی سطح کار قرار بدید و خمیر رو روی آن قرار بدید ،و مجدد یک نایلون روی خمیر بزارید و با وردنه خمیر رو به ضخامت یک سانت باز کنید. سپس خمیر رو داخل یخچال به مدت نیم ساعت قرار بدید تا استراحت کند.


مرحله چهارم

در این فاصله فر رو با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن کنید و اجازه بدید تا گرم شود. حالا آبنبات‌های رنگی رو داخل کیسه بریزید و به کمک یک گوشت کوب یا پشت یک قاشق اون‌ها رو بکوبید ، تا جایی که به صورت کامل خورد و پودر شوند.


مرحله پنجم

خمیر را از داخل یخچال بیرون بیاورید و بعد اون رو به شکل دلخواهتون کاتر بزنید. سپس با یک کاتر کوچکتر وسط هر خمیر را به شکل دلخواهتون کاتر بزنید ، به آرامی قسمت کوچکتر را خارج کنید و کنار بذارید.


مرحله ششم

روی سینی فر کاغذ روغنی قرار بدید. بعد خمیرهای برش زده رو داخل آن بچینید و با آبنبات‌های رنگی خرد شده قسمت‌های خالی وسط خمیرها رو پر کنید. حالا سینی رو داخل فر به مدت 7 الی 8 دقیقه قرار بدید تا آبنبات‌ها ذوب بشوند و خمیر هم به صورت کامل پخته شود.


مرحله هفتم

بعد از گذشت این زمان سینی را از داخل فر بیرون بیاورید و اجازه بدید تا بیسکویت‌ها به صورت کامل سرد شود. بعد اون‌ها را از سینی بیرون بیاورید و داخل ظرف‌های سرو بچینید. نوش جان


نکات مهم
قبل از اینکه شروع به پخت بیسکویت ها کنید ، تمامی مواد رو به مدت 30 دقیقه از داخل یخچال بیرون بیاورید تا به دمای محیط برسند.
حتماً قبل از اینکه خمیر رو برش بزنید ، اون رو به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار بدید تا راحت‌تر برش بخورد.
بعد از اینکه بیسکویت‌ها پختند ، حتماً اجازه بدید تا کامل خنک شوند و به دمای محیط برسند ، سپس اون‌ها را از داخل سینی بیرون بیاورید تا قسمت شیشه‌ای خراب نشود.
برای پخت بیسکویت شیشه‌ای طی زمانی که خمیر در حال استراحت کردن است ، فر رو روشن کنید تا کاملاً گرم شود.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.