طرز تهیه بیسکو کیک براونی با طعم و بافت عالی

طرز تهیه بیسکو کیک براونی با طعم و بافت عالیسلام به آشپزان هنرمند سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه بیسکو کیک براونی رو آوردیم یک کیک متفاوت و پر طرفدار که طعم بی نظیری داره و یک گزینه عالی برای دورهمی های دوستانه هست ؛ با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 7/10
زمان پخت: 20 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه بیسکو کیک براونی

مواد لازم برای 2 الی 4 نفر

شکلات تخته ای🍫 135 گرم

کره 75 گرم

شکر 80 گرم

آرد 65 گرم

تخم‌مرغ🥚 2 عدد

پودر کاکائو 30 گرم

روغن 10 گرم

پودر قهوه فوری 1 قاشق چایخوری سرخالی

نمک🧂 نوک قاشق چایخوری

بیسکوییت به مقدار لازم


مرحله اول

در مرحله اول 135 گرم شکلات تخته ای🍫 را خرد کنید اون ها رو داخل ظرف بریزید سپس به این 75 گرم کره به دمای محیط رسیده  ،10 گرم روغن و نمک🧂 را اضافه کنید و آنها را خوب با هم مخلوط کنید سپس روی حرارت کتری قرار بدید تا به صورت بنماری آب بشه بعد آن را از روی حرارت بردارید .


مرحله دوم

2 عدد تخم مرغ🥚 را داخل یک ظرف بشکنید بعد آن را با چنگال کمی هم بزنید تا وقتی که از لختگی در بیاد به تخم مرغ 80 گرم شکر رو کم کم اضافه کنید و هربار خوب هم بزنید تا مخلوط بشه سپس این مخلوط را به مواد شکلاتی اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که مواد یکدست شود .


مرحله سوم

وقتی که مواد یکدست شد به آن 65 گرم آرد ، 30 گرم پودر کاکائو و 1 قاشق چایخوری پودر قهوه فوری را اضافه کنید سپس خوب هم بزنید تا وقتی که یکدست شود .


مرحله چهارم

قالب مورد نظرتون رو چرب کنید و مواد کیک را به صورت یکسان داخل اون بریزید قالب را چند بار به سطح کار بکوبید تا سطح کار یکدست بشه حالا بیسکویت های مورد نظرتون رو روی مواد کیک بچینید و داخل فر با دمای 170 درجه🔥 به مدت 20 دقیقه⏰ قرار بدید تا بپزه ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.