طرز تهیه کیک براونی شکلاتی خیس خانگی و ساده

طرز تهیه کیک براونی شکلاتی خیس خانگی و سادهسلام به هنرمندان سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک کیک متفاوت رو آوردیم که بافت فوق العاده ای داره و به راحتی درست میشه. آموزش امروز طرز تهیه کیک براونی هست. با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه کیک براونی

مواد لازم برای 4 نفر

شکلات تلخ 135 گرم

کره 75 گرم

روغن 10 گرم

تخم‌مرغ 2 عدد

شکر 800 گرم

آرد 65 گرم

پودر کاکائو 30 گرم

پودر قهوه فوری 1 قاشق چایخوری

نمک نوک قاشق چایخوری


مرحله اول

مرحله اول ۱۳۵ گرم شکلات تلخ و به همراه ۷۵ گرم کره و ۱۰ گرم روغن داخل یک ظرف بریزید و روی حرارت مستقیم کتری قرار بدید و مدام هم بزنید تا بن ماری بشن حالا اون رو کنار بذارید تا به دمای محیط برسه.


مرحله دوم

حالا دو عدد تخم مرغ را داخل یک ظرف بشکنید بعد با همزن برقی آنها را هم بزنید تا وقتی که زرد و سفید با هم مخلوط بشن سپس ۸۰ گرم شکر رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا باهم ترکیب بشن.


مرحله سوم

وقتی که مواد خوب با هم ترکیب شدن مواد شکلاتی رو به اون اضافه کنید و دوباره خوب هم بزنید تا مواد یکدست بشه حالا ۶۵ گرم آرد ۳۰ گرم پودر کاکائو ۱ قاشق چایخوری پودر قهوه فوری و نوک قاشق چای خوری نمک رو با هم داخل یک ظرف بریزید و آن را سه بار الک کنید و بعد آن را در طی دو مرحله به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست و ترکیب بشن.


مرحله چهارم

حالا داخل قالب مورد نظرتون رو کاغذ روغنی بهمن زیر و با کمی روغن چرب کنید و سپس مواد کیک را به طور یکسان داخل قالب بریزید داخل فر با دمای ۱۷۰ درجه به مدت نیم ساعت قرار بدید وقتی کیک پخت آن را از داخل فر بیرون بیارید و اجازه بدید تا به دمای محیط برسه وقتی کیک نسبتاً خنک شد اون رو از داخل قالب بیرون بیارید و داخل ظرف سرو بچینید نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.