طرز تهیه شیرینی برساق محلی خانگی و فوق العاده خوشمزه
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه شیرینی برساق + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه شیرینی برساق
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ تخم مرغ 1 عدد
⫸ شکر نصف پیمانه
⫸ ماست 1 پیمانه
⫸ پودر هل 1/2 قاشق چایخوری
⫸ زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری
⫸ روغن مایع 1/3 پیمانه
⫸ آب ولرم 1 و 1/4 پیمانه
⫸ خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری
⫸ آرد 5 الی 6 لیوان
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه قرابیه سیب و دارچین با بافت ترد و خوشمزه بسیار آسان
مرحله اول
برای درست کردن این شیرینیهای خوشمزه ، ابتدا یک عدد تخم مرغ را داخل یک ظرف بشکنید و به آن نصف پیمانه شکر رو اضافه کنید. حالا با همزن برقی مواد رو هم بزنید ، تا شکر داخل تخم مرغ آب شود.
مرحله دوم
یک پیمانه ماست رو به همراه نصف قاشق چایخوری پودر هل و نصف قاشق چایخوری زردچوبه به مواد قبلی اضافه کنید. بعد 1/3 پیمانه روغن مایع را روی مواد بریزید.
مرحله سوم
مواد رو در حد مخلوط شدن ترکیب کنید. بعد ۱ و 1/4 پیمانه آب ولرم رو به همراه یک قاشق غذاخوری خمیر مایه به مواد اضافه کنید و ترکیب کنید.
مرحله چهارم
5 الی 6 عدد آرد رو کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید ، تا جایی که خمیر نرم و لطیف به دست بیارید. بعد از اینکه خمیر صاف و یکدست شد ، روی ظرف رو سلفون بکشید تا خمیر یک ساعت داخل محیط آشپزخانه استراحت کند.
مرحله پنجم
بعد از این مدت خمیر رو به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید و مجدد هر قسمت رو به 4 چانه کوچکتر تقسیم کنید. بعد خمیرها را به کمک وردنه روی سطح کار باز کنید و هر طرحی که دوست دارید روی آن بندازید.
مرحله ششم
داخل یک ماهیتابه بزرگ و نچسب مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که روغن داغ شد ، خمیر رو درون آن قرار بدید و دو طرف اون رو به صورت کامل سرخ کنید. بعد اون رو از داخل روغن خارج کنید و سرو بکنید. نوش جان
نکات مهم
◉ میتوانید بعد از اینکه شیرینی را آماده کردید ، میتوانید روی آن مقداری پودر قند الک کنید و یا روی آن مقداری شکلات بریزید.
◉ حتماً بعد از اینکه برساقها سرخ شدند ، اونها را روی یک دستمال یا حوله قرار بدید تا روغن اضافی اونها خارج شود. بعد اونها رو داخل یک ظرف دربسته و درون یخچال نگهداری کنید.
◉ برای مواد میانی این شیرینی ، میتوانید مقداری گردو ، گلاب ، پودر هل ، شکر و دارچین رو با هم ترکیب کنید و بین هر خمیر قرار بدید.
◉ برای اینکه شیرینی خوش عطرتر و خوشمزهتر باشد ، مقداری زعفران دم کرده به مواد اولیه اون اضافه کنید.
◉ اگر به ماست دسترسی نداشتید ، میتوانید به جای آن از مقداری شیر استفاده کنید.