طرز تهیه شیرینی برساق محلی خانگی و فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه شیرینی برساق محلی خانگی و فوق العاده خوشمزهسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه شیرینی برساق + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 40 دقیقه
زمان تهیه: 70 دقیقه

طرز تهیه شیرینی برساق

مواد لازم برای 4 نفر

تخم مرغ 1 عدد

شکر نصف پیمانه

ماست 1 پیمانه

پودر هل 1/2 قاشق چایخوری

زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری

روغن مایع 1/3 پیمانه

آب ولرم 1 و 1/4 پیمانه

خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری

آرد 5 الی 6 لیوان


مرحله اول

برای درست کردن این شیرینی‌های خوشمزه ، ابتدا یک عدد تخم مرغ را داخل یک ظرف بشکنید و به آن نصف پیمانه شکر رو اضافه کنید. حالا با همزن برقی مواد رو هم بزنید ، تا شکر داخل تخم مرغ آب شود.


مرحله دوم

یک پیمانه ماست رو به همراه نصف قاشق چای‌خوری پودر هل و نصف قاشق چای‌خوری زردچوبه به مواد قبلی اضافه کنید. بعد 1/3 پیمانه روغن مایع را روی مواد بریزید.


مرحله سوم

مواد رو در حد مخلوط شدن ترکیب کنید. بعد ۱ و 1/4 پیمانه آب ولرم رو به همراه یک قاشق غذاخوری خمیر مایه به مواد اضافه کنید و ترکیب کنید.


مرحله چهارم

5 الی 6 عدد آرد رو کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید ، تا جایی که خمیر نرم و لطیف به دست بیارید. بعد از اینکه خمیر صاف و یکدست شد ، روی ظرف رو سلفون بکشید تا خمیر یک ساعت داخل محیط آشپزخانه استراحت کند.


مرحله پنجم

بعد از این مدت خمیر رو به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید و مجدد هر قسمت رو به 4 چانه کوچکتر تقسیم کنید. بعد خمیرها را به کمک وردنه روی سطح کار باز کنید و هر طرحی که دوست دارید روی آن بندازید.


مرحله ششم

داخل یک ماهیتابه بزرگ و نچسب مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که روغن داغ شد ، خمیر رو درون آن قرار بدید و دو طرف اون رو به صورت کامل سرخ کنید. بعد اون رو از داخل روغن خارج کنید و سرو بکنید. نوش جان


نکات مهم
می‌توانید بعد از اینکه شیرینی را آماده کردید ، می‌توانید روی آن مقداری پودر قند الک کنید و یا روی آن مقداری شکلات بریزید.
حتماً بعد از اینکه برساق‌ها سرخ شدند ، اون‌ها را روی یک دستمال یا حوله قرار بدید تا روغن اضافی اون‌ها خارج شود. بعد اون‌ها رو داخل یک ظرف دربسته و درون یخچال نگهداری کنید.
برای مواد میانی این شیرینی ، می‌توانید مقداری گردو ، گلاب ، پودر هل ، شکر و دارچین رو با هم ترکیب کنید و بین هر خمیر قرار بدید.
برای اینکه شیرینی خوش عطر‌تر و خوشمزه‌تر باشد ، مقداری زعفران دم کرده به مواد اولیه اون اضافه کنید.
اگر به ماست دسترسی نداشتید ، می‌توانید به جای آن از مقداری شیر استفاده کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.