طرز تهیه براونی ایرلندی با عصاره نعنا

طرز تهیه براونی ایرلندی با عصاره نعناسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه براونی ایرلندی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 7/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه براونی ایرلندی

مواد لازم برای 4 نفر

تخم مرغ 3 عدد

وانیل 4 قاشق چایخوری

آرد 1 پیمانه

کره 1 پیمانه

شیر 2 قاشق غذاخوری

رنگ خوراکی سبز 2 قاشق غذاخوری

شکلات کم شیرین 1 و 1/3 پیمانه

عصاره نعنا 1 قاشق مرباخوری

شکلات تلخ 30 گرم

مارگارین 1 پیمانه

شکر سفید 4 پیمانه


مرحله اول

برای درست کردن براونی ایرلندی ، ابتدا فر رو با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. سپس داخل ظرف مخصوص فر رو هم با کمی کره یا روغن چرب کنید و کنار بذارید.


مرحله دوم

حالا شکلات تلخ رو داخل یک کاسه کوچک بریزید روی حرارت کتری قرار بدید و مدام هم بزنید ، تا شکلات به صورت کامل آب و یکدست شود. سپس اون را از روی حرارت کتری بردارید و داخل یک کاسه بزرگ بریزید.


مرحله سوم

سپس مارگارین به دمای محیط رسیده رو به همراه دو پیمانه شکر به شکلات تلخ اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید ، تا مخلوط صاف و یکدست شود.


مرحله چهارم

حالا تخم مرغ‌ها رو داخل یک کاسه بریزید و هم بزنید تا از لختگی در بیاید. سپس تخم مرغ‌ها رو به همراه دو قاشق وانیل به مواد قبلی اضافه کنید و با هم ترکیب کنید. حالا آرد را الک کنید و به این مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید ، تا جایی که یک خمیر یک دست به دست بیاورید.


مرحله پنجم

بعد از اینکه مواد براونی خوب ترکیب شد ، اون رو داخل ظرفی که در مرحله اول چرب کردید ، بریزید و سطح اون رو صاف کنید. بعد ظرف رو داخل فر به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار بدید تا جایی که سطح براونی خشک به نظر برسد‌ و لبه و روی مواد کمی پف کند.


مرحله ششم

بعد از اینکه براونی پخته شد ، اون رو از داخل فر بیرون بیاورید و اجازه بدید تا سرد شود.


مرحله هفتم

برای درست کردن لایه میانی ، ابتدا کره را داخل یک ظرف بریزید و به آن یک پیمانه شکر اضافه کنید. با یک همزن برقی هم بزنید تا جایی که مواد کرم رنگ شود ، سپس شیر رو اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.


مرحله هشتم

عصاره نعنا رو به همراه رنگ خوراکی سبز به مخلوط قبلی اضافه کنید و در حد ترکیب شدن و رنگ گرفتن مواد اون‌ها را هم بزنید. حالا این ترکیب را روی کیک براونی بریزید و سطح اون رو صاف کنید. بعد ظرف رو به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار بدید تا لایه دوم بسته شود.


مرحله نهم

داخل یک ظرف مخصوص فر شکلات‌های کم شیرین رو به همراه کره ذوب شده بریزید و 20 ثانیه ظرف رو داخل فر قرار بدید تا شکلات صاف و یکدست آب شود و با کره ترکیب شود. سپس باقیمانده وانیل رو به آن اضافه کنید و مجدد ترکیب کنید.


مرحله دهم

بعد از اینکه لایه دوم براونی ایرلندی سفت شد ، اون را از داخل یخچال بیرون بیاورید و ترکیب شکلات رو روی آن بریزید و سطح اون را صاف کنید. مجدد براونی را حدود 10 دقیقه داخل یخچال قرار بدید تا آماده شود. سپس اون را به اندازه‌های دلخواهتون برش بزنید و سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
در صورتی که رنگ خوراکی سبز در دسترس نداشتید ، می‌توانید اون را حذف کنید و استفاده نکنید.
حتماً در تهیه کیک براونی ایرلندی از شکلات تلخ استفاده کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.