طرز تهیه کیک آپساید داون یا برگردان سیب کاراملی
سلام به مخاطبین عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک کیک خیلی متفاوت رو آوردیم که میتونید اون رو با انواع میوه ها درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. آموزش امروز طرز تهیه کیک آپساید داون یا برگردان سیب هست ؛ با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه کیک آپساید داون سیب
مواد لازم برای 4 الی 6 نفر
⫸ تخم مرغ 3 عدد
⫸ شکر 200 گرم
⫸ روغن مایع نصف لیوان
⫸ شیر نصف لیوان
⫸ آرد 300 گرم
⫸ بکینگ پودر 1 قاشق سوپخوری
مواد لازم برای کارامل
⫸ شکر 100 گرم
⫸ کره 30 گرم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه کیک هل و پسته ساده و مجلسی
مرحله اول
در مرحله اول کارامل رو درست کنید برای درست کردن کارامل نصف لیوان شکر رو توی ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار بدید تا وقتی که شکر کاملا آب بشه.در این مدت اصلا با قاشق شکر رو هم نزدید فقط ماهیتابه رو تکان بدید تا شکر آب بشه.
مرحله دوم
وقتی که شکر کامل باز شد 30 گرم کره رو اضافه کنید و اجازه بدید تا کره کاملا آب بشه وقتی کره باز شد کف قالب ۲۵ سانتی رو کاغذ روغنی قرار بدید و مواد کارامل رو داخل قالب بریزید و تا سرد نشده 1 عدد سیب بزرگ رو بشورید و پوست بگیرید سپس اون روبه صورت اسلایس های نازک برش بزنید و روی کارامل بچینید و قالب رو کنار بزارید.
مرحله سوم
برای درست کردن کیک 3 عدد تخم مرغ رو داخل یک ظرف بشکنید و به آن شکر رو اضافه کنید و با همزن برقی اونهارو خوب باهم مخلوط کنید سپس به اون کمی وانیل اضافه کنید و مجددا باهم مخلوط کنید تا وقتی که تخم مرغ کرم رنگ و کشدار بشه .
مرحله چهارم
شیر و روغن رو به ترتیب اضافه کنید و هر بار در حد مخلوط شدن اون رو هم بزنید ، در آخر آرد و بکینگ پودر رو باهم مخلوط کنید و 3 بار الک کنید و در طی 3 مرحله اون رو به مواد اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
مرحله پنجم
حالا مواد کیک رو داخل قالب بریزید و روی اون رو صاف کنید ؛ بعد اون رو داخل فر با دمای 180 درجه به مدت 45 دقیقه قرار بدید تا بپزه ؛ نوش جان