طرز تهیه کیک بادام شکلاتی با طعم عالی و روش راحت
مخاطبین سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک کیک خیلی مقوی رو آوردیم که طعم فوق العاده ای داره و به راحتی در کمترین زمان درست میشه ؛ آموزش امروز طرز تهیه کیک بادام شکلاتی هست .
با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه کیک بادام شکلاتی
مواد لازم برای 3 الی 5 نفر
⫸ پودر بادام 100 گرم
⫸ شکلات تلخ رنده شده 100 گرم
⫸ شکر 150 گرم
⫸ آرد 140 گرم
⫸ روغن مایع 8 قاشق غذاخوری
⫸ شیر 8 قاشق غذاخوری
⫸ بیکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری
⫸ وانیل 1 قاشق چایخوری
⫸ تخم مرغ متوسط 6 عدد
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه کیک موج دار خوشمزه و مجلسی با بافت عالی بدون فر
مرحله اول
اول از هر چیزی تخم مرغ ها را به همراه وانیل داخل یک ظرف بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا کاملا یکدست بشه بعد به آن شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که کرم رنگ و کشدار بشه حالا شیر و روغن را به ترتیب اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید .
مرحله دوم
پودر بادام را اضافه کنید بعد شکلات رنده شده تلخ را هم اضافه کنید و مواد را در حدی که با هم مخلوط بشن هم بزنید بعد از اینکه مواد خوب مخلوط شدن آن را کنار بگذارید .
مرحله سوم
آرد رو به همراه بکینگ پودر با هم مخلوط کنید و این مخلوط را 3 بار الک کنید این مخلوط را به همراه الک به مواد کیک اضافه کنید و بعد اونها رو با لیسک به صورت دورانی و آروم هم بزنید تا پف مواد کیک نخوابد .
مرحله چهارم
بعد از اینکه مواد را خوب با هم مخلوط کردید آن را داخل قالبی که از قبل کمی آن را چرب کردید بریزید بعد سطح آن را صاف کنید و قالب رو سه مرحله روی سطح کار بکوبید تا حباب های آن خارج شود .
مرحله پنجم
کیک را داخل فر با دمای 180 تا 200 درجه قرار بدید تا وقتی که کیک بپزد میتونید بعد از پخت کیک روی آن شکلات آب شده بریزید ؛ نوش جان