طرز تهیه کیک موج دار خوشمزه و مجلسی با بافت عالی بدون فر
سلام به مخاطبین عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک کیک متفاوت با سه طعم رو آوردیم که ظاهر زیبا و جدید داره و حتما عاشق اون میشید . آموزش امروز طرز تهیه کیک موج دار بدون فر هست .
کیک موج دار از سری کیک های جدید است که با استقبال خوبی برای پذیرایی مواجه شده و به راحتی با ترکیب سه رنگ کیک به وجود می آید و ظاهر شیکی به پذیرایی شما میبخشه .
با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه کیک موج دار بدون فر
مواد لازم برای 3 الی 5 نفر
⫸ آرد سفید 2/5 لیوان
⫸ بیکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری
⫸ تخم مرغ 4 عدد
⫸ پودر وانیل نوک قاشق چایخوری
⫸ شکر 1 لیوان
⫸ روغن مایع 1 لیوان
⫸ ماست 1 لیوان
⫸ زعفران غلیظ دم کرده به مقدار لازم
⫸ پودر کاکائو برای قسمت کاکائویی 1 قاشق مرباخوری
⫸ پودر کاکائو برای بین لایه ها به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه کیک دبل چاکلت کافی شاپی با گاناش بدون فر
مرحله اول
اول از همه 1 عدد شعله پخش کن رو به مدت 15 دقیقه روی حرارت قرار بدید تا گرم بشه ، تخم مرغ ، شکر و وانیل رو داخل یک ظرف بریزید و با همزن برقی حدود 7 الی 8 دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه و موقع هم زدن حتما ظرف را دورگیری کنید تا کیک بوی تخم مرغ نگیرد .
مرحله دوم
ماست و روغن را به ترتیب اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید ( شیر هم میتونید استفاده کنید ولی با مماست بافت بهتری خواهید داشت )، آرد و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط کنید و آن را 3 بار الک کنید تا یکدست بشه بعد طی 3 مرحله به مواد اضافه کنید و با همزن دستی یا لیسک در یک جهت آن را هم بزنید تا وقتی که مواد یکدست شود .
مرحله سوم
بعد از اینکه مواد خوب مخلوط شد آن را به 3 قسمت تقسیم کنید و به یکی از قسمت ها مقداری زعفران دم کرده ، به دیگری پودر کاکائو اضافه و مخلوط کنید و یکی از قسمت ها را ساده وانیلی کنار بذارید .
مرحله چهارم
کف و دیواره های یک قابلمه کوچک رو با روغن چرب کنید و کف قابلمه کاغذ روغنی بیندازید ، لایه اول رو داخل قابلمه بریزید سپس سطح آن را صاف کنید و روی آن پودر کاکائو الک کنید ( تمام سطح کیک رو باید با یک لایه نازک پودر کاکائو بپوشونید تا اصلا کیک از زیر آن دیده نشود در غیر این صورت رنگ های کیک باهم قاطی میشود ) سپس لایه دوم رو بریزید ولی دیگه سطح آن را صاف و دستکاری نکنید ممکن است رنگ ها باهم قاطی شوند و دوباره پودر کاکائو الک کنید سپس لایه آخر رو بریزید .
مرحله پنجم
درب قابلمه را با دم کنی بپوشانید سپس قابلمه را روی شعله پخش کنی که به مدت 15 دقیقه با حرارت ملایم گرم شده قرار دهید ؛ برای پخت بستگی به جنس قابلمه از 45 دقیقه تا 1 ساعت و نیم زمان نیاز است ، قبل از 40 دقیقه درب قابلمه را اصلاً باز نکنید بعد از این مدت با یک سیخ چوبی پخت کیک رو تست کنید ؛ نوش جان
نکات مهم :
📌 در صورت پخت در فر داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه و زمان حدود ۴۰-۴۵ دقیقه در قالب میان تهی .
📌 به جای زعفران و پودر کاکائو میتوانید از پودر لبو و رنگ های خوراکی استفاده کنید .