طرز تهیه جار کیک (کیک شیشه ای) شکلاتی

طرز تهیه جار کیک (کیک شیشه ای) شکلاتیسلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک دسر خوشمزه به اسم جار کیک یا کیک شیشه ای رو آوردیم. شما میتونید خیلی راحت این دسر خوشمزه رو درست کنید و از خوردن اون لذت ببرید با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 45 دقیقه
زمان تهیه: 40 دقیقه

طرز تهیه جار کیک یا کیک شیشه ای

مواد لازم برای 4 نفر

⫸ کیک پودر شده 2/5 لیوان

⫸ پودر کاکائو 1/5 قاشق غذاخوری

⫸ کره 25 گرم

⫸ وانیل نوک قاشق چایخوری

 شکر 2/3 لیوان

 نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری

 زرده تخم مرغ 1 عدد

 شیر 2 لیوان

 موز یا میوه دلخواه به میزان لازم

فندق یا گردو… برای تزیین


مرحله اول

برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا دو لیوان شیر و دو سوم لیوان شکر و دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت و یک و نیم قاشق غذا خوری پودر کاکائو معنا که یک قاشق چای خوری وانیل و یک عدد زرده تخم مرغ را داخل قابلمه بریزید.


مرحله دوم

بعد روی حرارت ملایم قرار بدید و مدام هم بزنید تا وقتی که به غلظت فرنی برسه وقتی که مواد به غلظت فرنی رسید حالا شکلاتهای خرد شده را به همراه کره به مواد اضافه کنید و مدام هم بزنید تا وقتی که شکلات و کره آب بشه.سپس مواد را از روی حرارت بردارید و اجازه بدید تا خنک بشه.


مرحله سوم

حالا داخل ظرف مورد نظرتون مقداری کیک پودر شده بریزید و سطح آن را فشار بدید تا صاف بشه بعد موز های حلقه شده را به ظرف بچسبانید را از مایع شکلاتی کمی داخل ظرف بریزید.


مرحله چهارم

روی مایه شکلاتی مقداری کیک پودر شده بریزید و دوباره از مواد شکلاتی روی اون بریزید حالا روی شکلات رو با فندق تزیین کنید و به مدت ۶ الی ۵ ساعت ظرف رو داخل یخچال بزارید بعد از این مدت کیک شیشه ای ما آماده است. نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.