طرز تهیه کیک گلابی خانگی با بافت عالی به روش کافی شاپی
مخاطبین هنرمند سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک کیک میوه ای مخصوص فصل تابستان رو آوردیم که خیلی راحت درست میشه آموزش امروز طرز تهیه کیک گلابی هست با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه کیک گلابی
مواد لازم برای 3 الی 5 نفر
⫸ گلابی 4 عدد
⫸ تخم مرغ 4 عدد
⫸ آرد 250 گرم
⫸ شکر 170 گرم
⫸ روغن مایع 50 گرم
⫸ کره 50 گرم
⫸ شیر 100 گرم
⫸ بکینگ پودر 1 بسته
⫸ وانیل نوک قاشق چایخوری
⫸ هل 1 قاشق چایخوری
⫸ نصفه 1 عدد لیمو ترش
⫸ دارچین و شکر برای روی گلابی ها
⫸ پسته خلالی و گل محمدی برای تزئین
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه کیک زبرا بدون فر خانگی با بافت اسفنجی در قابلمه
مرحله اول
برای درست کردن این کیک 2 عدد گلابی رو خوب بشورید و به صورت ورقه ای و نازک برش بزنید سپس روی آن ها آبلیمو ترش بریزید تا سیاه نشن بعد مخلوط دارچین و شکر را روی آن بریزید .
مرحله دوم
داخل قالب مورد نظرتون کاغذ روغنی بیاندازید و گلابی ها را دور تا دور قالب بچینید بعد 2 عدد گلابی رو هم پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید و آن را کنار بگذارید .
مرحله سوم
تخم مرغ های به دمای محیط رسیده رو داخل یک ظرف بریزید و به آن شکر ، وانیل و هل رو اضافه کنید و با همزن برقی چند دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه ، شیر ولرم ، روغن و کره آب شده رو هم اضافه کنید و با دور کند همزن در حد مخلوط شدن اونها رو هم بزنید .
مرحله چهارم
آرد و بکینگ پودر رو با هم مخلوط کنید و آنها را 3 بار الک کنید و طی 2 مرحله به مواد اضافه کنید و با دور کند همزن فقط در حد اینکه گلوله ای از آرد داخل مایع کیک باقی نمونه هم بزنید .
مرحله پنجم
نصف مایه کیک را داخل قالب بریزید و 2/3 گلابی های خرد شده را به آن اضافه کنید و بقیه مایع کیک را روی آن بریزید و قالب رو چند بار به سطح کار بکوبید تا هوای بین مایع کیک خارج بشه حالا روی آن کمی گل محمدی و پسته بریزید و داخل فر که از قبل گرم کرده با دمای 170 درجه به مدت 1 ساعت قرار دهید تا بپزد ؛ نوش جان