طرز تهیه کیک هویج و گردو بدون فر با بافت و طعم عالی
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه کیک هویج و گردو رو آوردیم که طعم خیلی فوق العاده و بافت عالی ای داره این کیک خوشمزه رو میتونید در کمترین زمان بدون نیاز به فر و فقط در قابلمه تهیه و از طعم بی نظیرش لذت ببرید ، با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه کیک هویج و گردو بدون فر
مواد لازم برای 4 الی 6 نفر
⫸ تخم مرغ 4 عدد
⫸ آرد سفید 2 لیوان سر پر
⫸ شکر 1 لیوان
⫸ شیر نصف لیوان
⫸ روغن مایع نصف لیوان
⫸ هویج رنده ریز 1 لیوان
⫸ بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری
⫸ پودر دارچین 1 قاشق غذاخوری
⫸ پودر هل نوک قاشق چایخوری
⫸ گردو خرد شده نصف لیوان
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه کیک هویج ساده و مجلسی
مرحله اول
ابتدا 4 عدد تخم مرغ رو داخل یک ظرف بشکنید و به اون وانیل ، شکر و پودر هل رو اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که کرم رنگ بشه سپس نصف لیوان شیر ، نصف لیوان روغن مایع و 1 قاشق غذاخوری پودر دارچین را اضافه کنید در حد مخلوط شدن آنها را هم بزنید .
مرحله دوم
1 لیوان هویج که آن را به صورت خیلی ریز رنده کردید رو به همراه نصف لیوان گردوی خرد شده به بقیه مواد کیک اضافه کنید و آنها را خوب مخلوط کنید تا داخل مواد کیک پخش شود سپس سپس آرد و بکینگ پودر رو با هم مخلوط کنید و روی مواد کیک الک کنید و با همزن دستی به صورت دورانی آن رو هم بزنید .
مرحله سوم
کف قابلمه مورد نظرتون رو چرب کنید و کاغذ روغنی قرار بدید و مواد کیک را داخل قابلمه بریزید سپس شعله پخش کن را روی حرارت ملایم به مدت 10 دقیقه قرار بدین تا گرم بشه وقتی که شعله پخش کن گرم شد قابلمه رو روی اون قرار بدید .
مرحله چهارم
در قابلمه رو به همراه دمکنی بزارید و به کیک 1 ساعت اجازه بدید تا بپزه ، بعد از 1 ساعت پخت کیک رو با خلال دندان چک کنید اگر مواد کیک به خلال دندون نچسبید یعنی کیک ما آمده است ؛ نوش جان