طرز تهیه کیک کشمش و نارگیل خانگی با ماست بدون فر
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک کیک خیلی خوشمزه رو آوردیم که نیازی به فر نداره و خیلی راحت درست میشه. آموزش امروز طرز تهیه کیک کشمش و نارگیل هست. با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه کیک کشمش و نارگیل
مواد لازم برای 4 الی 6 نفر
⫸ تخم مرغ 3 عدد
⫸ شکر 1 لیوان
⫸ وانیل نوک قاشق چایخوری
⫸ آرد 2 لیوان
⫸ ماست نصف لیوان
⫸ روغن مایع 2/3 لیوان
⫸ پودر نارگیل 1/4 لیوان
⫸ بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری
⫸ کشمش نصف لیوان
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه کیک چای کاکائویی خانگی با بافت اسفنجی
مرحله اول
در مرحله اول یک عدد رینگ فلزی داخل قابلمه بزارید بعد دور در قابلمه دم کنی بپیچید و اجازه بدید تا به مدت یک ربع داغ بشه حالا ۳ عدد تخم مرغ را داخل ظرف بشکنید.
مرحله دوم
به تخم مرغ یک لیوان شکر و نوک قاشق چای خوری وانیل رو اضافه کنید و با دور تند همزن به مدت ۶ دقیقه هم بزنید تا وقتی که حجیم و کشدار بشه در حین هم زدن مدام دورگیری کنید تا کیک بوی تخم مرغ نگیره حالا در حین هم زدن دو سوم لیوان روغن مایع را اضافه کنید و سی ثانیه آن را هم بزنید سپس نصف لیوان ماست رو اضافه کنید و اون رو هم ۳۰ ثانیه هم بزنید.
مرحله سوم
یک چهارم لیوان پودر نارگیل رو به مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید ؛ داخل یک ظرف جدا دو لیوان آرد رو بریزید و به آن دو قاشق مرباخوری بکینگ پودر را اضافه کنید و این مخلوط را سه بار الک کنید و طی دو مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید سپس به نصف لیوان کشمش یک قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید و مخلوط کنید به کیک اضافه کنید و آن را هم بزنید.
مرحله چهارم
داخل قالب مورد نظرتون رو با کمی روغن چرب کنید و بعد مواد کیک را داخل قالب بریزید و قالب را چند بار به سطح کار بکنیم تا سطح کیک صاف بشه حالا قالب رو داخل قابلمه قرار بدید و اجازه بدید تا به مدت ۸۰ دقیقه کیک بپزه ، با سیخ چوبی تست کنید اگر کیک به سیخ نچسبید یعنی کیک شما پخته ؛ بعد از ۸۰ دقیقه قالب را از داخل قابلمه خارج کنید اجازه بدین کمی از داغی که افتاد کیک را از قالب خارج کنید ؛ نوش جان