طرز تهیه کیک کشمش و زعفران بدون فر برای عصرانه
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک کیک خیلی ساده رو آوردیم که مطمعنا همه شما عاشق اون میشید و برای دورهمی و وعده عصرانه یه گزینه عالیه . آموزش امروز طرز تهیه کیک کشمش و زعفران بدون فر هست ؛ با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه کیک کشمش و زعفران بدون فر
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ آرد 1/5 لیوان
⫸ شکر 1 لیوان سرخالی
⫸ آبجوش نصف لیوان
⫸ زعفران 4 قاشق غذاخوری
⫸ گلاب 5 قاشق غذاخوری
⫸ کشمش به میزان لازم
⫸ تخم مرغ 3 عدد
⫸ وانیل نصف قاشق چایخوری
⫸ بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه کیک کشمش و نارگیل خانگی با ماست بدون فر
مرحله اول
ابتدا 3 عدد تخم را داخل یک ظرف بشکنید بعد به او نصف قاشق چای خوری وانیل و 1 لیوان شکر رو اضافه و با همزن دستی یا برقی هم بزنید تا وقتی که کرم رنگ شود .
مرحله دوم
نصف لیوان آب جوش را کم کم اضافه کنید و هم بزنید 4 قاشق غذاخوری زعفران و 5 قاشق غذاخوری گلاب رو به ترتیب اضافه کنید و در حد مخلوط شدن اونها رو هم بزنید در نهایت آرد و بکینگ پودر رو با هم مخلوط کنید و الک کنید و به مواد کیک اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود .
مرحله سوم
کشمش رو با کمی آرد مخلوط کنید و کنار بزارید قابلمه مورد نظرتون رو چرب کنید بعد نصف مواد کیک رو داخل قابلمه بریزید سپس روی آن کمی کشمش بریزید و مابقی مواد کیک رو بریزید و دوباره یک لایه کشمش بریزید .
مرحله چهارم
شعله پخش کن رو روی حرارت قرار بدید تا گرم بشه قابلمه را روی شعله پخش کن بگذارید و در قابلمه را به همراه دمکنی بزارید بعد از 1 ساعت با سیخ چوبی پخت کیک رو تست کنید ؛ نوش جان