طرز تهیه کیک کشمش و زعفران بدون فر برای عصرانه

طرز تهیه کیک کشمش و زعفران بدون فر مناسب عصرانهسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک کیک خیلی ساده رو آوردیم که مطمعنا همه شما عاشق اون میشید و برای دورهمی و وعده عصرانه یه گزینه عالیه . آموزش امروز طرز تهیه کیک کشمش و زعفران بدون فر هست ؛ با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 7/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

طرز تهیه کیک کشمش و زعفران بدون فر

مواد لازم برای 4 نفر

آرد 1/5 لیوان

شکر 1 لیوان سرخالی

آبجوش نصف لیوان

زعفران 4 قاشق غذاخوری

گلاب 5 قاشق غذاخوری

کشمش به میزان لازم

تخم مرغ 3 عدد

وانیل نصف قاشق چایخوری

بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری


مرحله اول

ابتدا 3 عدد تخم را داخل یک ظرف بشکنید بعد به او نصف قاشق چای خوری وانیل و 1 لیوان شکر رو اضافه و با همزن دستی یا برقی هم بزنید تا وقتی که کرم رنگ شود .


مرحله دوم

نصف لیوان آب جوش را کم کم اضافه کنید و هم بزنید 4 قاشق غذاخوری زعفران و 5 قاشق غذاخوری گلاب رو به ترتیب اضافه کنید و در حد مخلوط شدن اونها رو هم بزنید در نهایت آرد و بکینگ پودر رو با هم مخلوط کنید و الک کنید و به مواد کیک اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود .


مرحله سوم

کشمش رو با کمی آرد مخلوط کنید و کنار بزارید قابلمه مورد نظرتون رو چرب کنید بعد نصف مواد کیک رو داخل قابلمه بریزید سپس روی آن کمی کشمش بریزید و مابقی مواد کیک رو بریزید و دوباره یک لایه کشمش بریزید .


مرحله چهارم

شعله پخش کن رو روی حرارت قرار بدید تا گرم بشه قابلمه را روی شعله پخش کن بگذارید و در قابلمه را به همراه دمکنی بزارید بعد از 1 ساعت با سیخ چوبی پخت کیک رو تست کنید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.