طرز تهیه کیک کنجدی بدون فر در قابلمه با شیر بدون ماست
سلام به آشپزان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک کیک خوشمزه رو آوردیم که طعم فوق العاده ای داره و همه شما با امتحان کردن اون عاشق اون میشید و میتونید اون رو بدون فر در قابلمه به راحتی درست کنید ؛ آموزش امروز طرز تهیه کیک کنجدی هست ، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه کیک کنجدی بدون فر در قابلمه
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ تخم مرغ 3 عدد
⫸ شیر نصف لیوان
⫸ وانیل نوک قاشق چایخوری
⫸ روغن مایع نصف لیوان
⫸ آرد 2 لیوان
⫸ شکر 1 لیوان
⫸ بکینگپودر 2 قاشق چایخوری
⫸ کنجد نصف لیوان
⫸ کره به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه کلوچه کنجدی خانگی ترد و خوشمزه
مرحله اول
۳ عدد تخم مرغ را داخل یک ظرف بشکنید و به آن یک قاشق چایخوری وانیل و یک لیوان شکر را اضافه کنید و با همزن برقی به مدت ۵ الی ۶ دقیقه هم بزنید تا وقتی که کرم رنگ و کشدار بشه.
مرحله دوم
وقتی که کرم رنگ و کشدار شد نصف لیوان روغن مایع و نصف لیوان شیر را به ترتیب به آن اضافه کنید و در حد مخلوط شدن آنها را هم بزنید حالا دو لیوان آرد رو با دو قاشق چای خوری بکینگ پودر مخلوط کنید و اونها رو سه بار الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید و مواد را به صورت دورانی و آروم هم بزنید تا وقتی که مواد کیک یکدست بشه.
مرحله سوم
داخل قابلمه مورد نظرتون رو با کره چرب کنید و کف و دور قابلمه رو با کنجد بپوشانید سپس مواد کیک رو به آرومی داخل قابلمه بریزید و روی اون کنجد بریزید.
مرحله چهارم
روی حرارت ملایم شعله پخش کن قرار بدید و به آن ۱۰ دقیقه اجازه بدید تا کاملا داغ بشه سپس قابلمه را روی شعله پخش کن قرار بدید و در قابلمه رو به همراه دمکنی بزارید بعد از یک ساعت با سیخ چوبی تست کنید وقتی که تمیز دربیاد کیک ما آماده است ؛ نوش جان