طرز تهیه کیک لیمو فرانسوی بدون فر با بافت اسفنجی

طرز تهیه کیک لیمو فرانسوی بدون فر با بافت اسفنجیسلام به دوستان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه طرز تهیه کیک لیمو رو آوردیم که نیازی به فر نداره و به راحتی میتونید اون رو داخل قابلمه درست کنید ، این کیک بافت فوق العاده ای داره پیشنهاد میکنیم این آموزش رو از دست ندید ؛ با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 50 الی 55 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه کیک لیمو بدون فر

مواد لازم برای 2 الی 4 نفر

آرد 2 لیوان

تخم مرغ 3 عدد

شیر نصف لیوان

روغن نصف لیوان

بکینگ پودر 2 قاشق مربا خوری

وانیل نصف قاشق چایخوری

پوست رنده شده طبیعی لیمو 1 قاشق غذاخوری

آب لیمو 5 قاشق غذاخوری


مرحله اول

ابتدا سه عدد تخم مرغ را داخل یک ظرف بشکنید بعد به آن نصف قاشق چای خوری وانیل و یک لیوان شکر را اضافه کنید و آن را به مدت یک دقیقه هم بزنید تا وقتی که کاملاً کرم رنگ و کشدار بشه.


مرحله دوم

وقتی که به بافت مورد نظر رسیدید نصف لیوان روغن و نصف لیوان شیر رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید ، پوست لیمو ترش رنده شده رو به مواد کیک اضافه کنید سپس ۵ قاشق آبلیمو را اضافه کنید و آنها را هم در حد مخلوط شدن هم بزنید.


مرحله سوم

دو لیوان آرد رو با دو قاشق مرباخوری بکینگ پودر مخلوط کنید و آن را طی دو مرحله به مواد اضافه کنید و به صورت دورانی هم آن را هم بزنید ؛ داخل قابلمه مورد نظرتون رو با کمی روغن چرب کنید و مواد کیک را داخل قابلمه بریزید و چند بار آن رو به سطح کار بکوبید تا روی اون صاف بشه.


مرحله چهارم

یک شعله پخش کن روی حرارت قرار بدید تا داغ بشه بعد قابلمه روی اون قرار بدید و در قابلمه را به همراه دمکنی بزارید و به اون به مدت ۵۰ الی ۵۵ دقیقه اجازه بدید تا بپزه وقتی که دور کیک طلایی شد کیک ما آماده است ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.