طرز تهیه کیک لیمویی خانگی با کرم پنیری مناسب وعده عصرانه
سلام به هنرمندان سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک کیک لیمویی رو اوردیم که با کرم پنیری که داره طعم محشری داره ، آموزش امروز طرز تهیه کیک لیمویی با کرم پنیری هست .
کیک لیمویی یکی از معروف ترین کیک های بین المللی است که اصالت فزانسوی دارد ، وجود لیمو در این کیک عطر و طعم فوق العاده ای رو به کیک میبخشد و دارای عطر و طعم دلنشینی است ، این کیک جذاب یک پیشنهاد فوق العاده برای وعده عصرانه و دورهمی با دوستانتان است .
با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه کیک لیمویی با کرم پنیری
مواد لازم برای 4 الی 6 نفر
⫸ تخم مرغ 4 عدد
⫸ آرد سفید 2/5 لیوان
⫸ شکر 1 لیوان
⫸ روغن مایع 3/4 لیوان
⫸ ماست 1 لیوان
⫸ رنده پوست لیمو 1 قاشق غذاخوری
⫸ بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری سرخالی
⫸ وانیل نوک قاشق چایخوری
⫸ آب لیموترش تازه 1 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای کرم پنیری
⫸ پنیر خامه ای 100 گرم
⫸ پودر شکر 1 پیمانه سرخالی
⫸ کره 50 گرم
⫸ پودر وانیل نوک قاشق چایخوری
مرحله اول
برای شروع تخم مرغ ، شکر و وانیل رو داخل ظرف گود بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا وقتی که کرم رنگ و کشدار بشه در حین هم زدن 1 قاشق غذاخوری پوست لیمو رنده شده را اضافه کنید و هم بزنید بعد ماست ، روغن و آب لیمو رو هم اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید .
مرحله دوم
1 پیمانه از آرد رو رو مواد الک کنید و با لیسک هم بزنید تا آرد به خورد مواد بره حالا پیمانه دوم رو هم روی مواد الک کنید و هم بزنید تا مواد یکدست بشه بعد نصف پیمانه آرد دیگر رو با 1 قاشق بکینگ پودر مخلوط کنید و به باقی مواد اضافه کنید و در نهایت 2 دقیقه با همزن برقی هم بزنید تا مواد کلا یکدست شود .
مرحله سوم
کف قالب رو چرب کنید و مواد کیک رو داخل قالب بریزید و بعد داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه گرم کردید به مدت 45 دقیقه قرار بدید تا بپزه بعد از فر دربیارید و بعد خنک شدن از قالب در بیارید .
مرحله چهارم
برای درست کردن مواد پنیری کره و پنیر خامه ای رو داخل یک ظرف بریزید بعد به آن شکر رو اضافه کنید و بعد وانیل رو اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید سپس با همزن برقی حدود 5 دقیقه هم بزنید بعد داخل یخچال قرار بدید و بعد 15 دقیقه اون رو روی کیک بریزید سپس با مواد دلخواه تزیین کنید ؛ نوش جان