طرز تهیه کیک ماگما شکلاتی ترکیه ای بسیار لطیف

طرز تهیه کیک ماگما ترکیه ای

سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک کیک خوشمزه ترکیه رو آوردیم که طرفدار های زیادی داره. آموزش امروز طرز تهیه کیک ماگما ترکیه ای هست. یک کیک آسون با بافت فوق العاده. با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه کیک ماگما ترکیه ای

مواد لازم برای 4 نفر

آرد 2 قاشق غذاخوری

شکر نصف لیوان

آرد نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری

شیر 3 لیوان

کره 20 گرم

وانیل نوک قاشق چایخوری

شکلات خرد شده 2 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای کیک

آرد شیرینی پزی 1 و 3/4 لیوان

تخم مرغ 3 عدد

پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری

روغن مایع نصف لیوان

بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری

شیر 1 لیوان

شکر 1 لیوان


مرحله اول

در مرحله اول محلبی را درست می کنیم ابتدا ۳ قاشق غذاخوری آرد نشاسته ذرت و نصف لیوان شکر و لیوان شیر را درون قابلمه بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار بدید و مدام هم بزنید تا وقتی که مواد یکدست بشه.


مرحله دوم

کمی که محلبی جوشید به آن شکلات خرد شده را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا ته نگیره و گلوله نشه اجازه بدید بجوشه تا وقتی که به غلظت فرنی برسه.


مرحله سوم

در آخر به آن ۲۰ گرم کره و نوک قاشق چایخوری وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که کره آب بشه سپس آن را از روی حرارت بردارید و اجازه بدید تا خنک بشه بعد روی اون رو بپوشونید تا روی نبنده.


مرحله چهارم

حالا میریم سراغ درست کردن کیک ابتدا سه عدد تخم مرغ رو با یک لیوان شکر و کمی وانیل رو داخل ظرف بریزید بعد با همزن برقی به مدت ۵ الی ۶ دقیقه با دور تند هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه.


مرحله پنجم

در آخر یک لیوان شیر وقتی که شیر خوب مخلوط شد نصف لیوان روغن مایع را اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه هم بزنید.


مرحله ششم

حالا در این مرحله یک و سه چهارم پیمانه آرد و دو قاشق چایخوری بکینگ پودر و دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو رو با هم مخلوط کنید بعد آن را الک کنید.


مرحله هفتم

حالا آرد مخلوط شده رو طی سه مرحله به موادتون اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید تا وقتی که مواد خوب با هم مخلوط بشن حالا کف قالب مورد نظرتون رو کاغذ روغنی بزارید برای آن را کاملاً چرب کنید .


مرحله هشتم

بعد مواد کیک را داخل قالب بریزید سپس محلبی رو وسط کیک بریزید مواد کیک را در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه گرم شده بزارید تا پخته بشه.


مرحله نهم

بعد از این مدت یک سیخ چوبی اطراف کیک فرو کنید اگر مواد نچسبید کیک پخته شده و آن را از فر بیرون بیارید و اجازه بدید تا کیک کاملا خنک بشه بعد آن را از داخلی فال بیرون بیارید و کاغذ روغنی را از روی اون جدا کنید بعد به مدت دو ساعت داخل یخچال قرار بدید تا محلبی کمی ببنده.نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.