طرز تهیه کیک مگنولیا کافی شاپی با توت فرنگی

طرز تهیه کیک مگنولیا کافی شاپی با توت فرنگی

سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه یک کیک متفاوت و خیلی جدید رو آوردیم که مطمعنا با یکبار خوردن اون عاشقش میشید. آموزش امروز طرز تهیه کیک مگنولیا هست. با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 40 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه کیک مگنولیا

مواد لازم برای 4 نفر

تخم مرغ 4 عدد

شکر 3/4 لیوان

آرد 1.5 لیوان

وانیل نوک قاشق چایخوری

آب جوش 1/3 لیوان

روغن 1/4 لیوان

بکینگ پودر 1.5 قاشق چایخوری

میوه دلخواه جهت تزئین ترجیحا توت فرنگی یا موز

مواد لازم برای مگنولیا

شیر 1 لیتر

شکر 1 لیوان

خامه 200 گرم

آرد گندم 4 قاشق غذاخوری

نشاسته ذرت یا گندم 4 قاشق غذاخوری

وانیل نوک قاشق چایخوری

ژلاتین 2 قاشق غذاخوری


مرحله اول

برای درست کردن کیک پایه ابتدا ۴ عدد تخم مرغ و داخل یک ظرف بشکنید و اون سه چهارم لیوان شکر و نوک قاشق چای خوری وانیل را اضافه کنید و به مدت طولانی با همزن برقی هم بزنید تا وقتی که پفکی و کشدار بشه.


مرحله دوم

حالا یک سوم لیوان آب جوش را به مواد اضافه کنید و هم بزنید سپس یک چهارم لیوان روغن رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن اونها رو هم بزنید حالا آرد و بکینگ پودر رو با هم مخلوط کنید و چند بار آنها را الک کنید و در طی چند مرحله به مواد کیک اضافه کنید و در حد مخلوط شدن آن را هم بزنید.


مرحله سوم

حالا کیک رو داخل قالب مورد نظرتون که از قبل اون رو چرب کردید بریزید و داخل فر با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه قرار بدید تا کیک بپزه وقتی کیک پخت آن را از داخل قالب خارج کنید و داخل ظرف بگذارید تا به دمای محیط برسه.


مرحله چهارم

برای درست کردن مگنولیا ابتدا یک لیتر شیر و داخل ظرف بریزید و به آن یک لیوان شکر را اضافه کنید سپس چهار قاشق غذاخوری آرد گندم را به همراه ۴ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت و کمی وانیل رو به مواد اضافه کنید و اونها رو باهم هم بزنید تا کاملا مخلوط و یکنواخت بشن سپس آن را روی حرارت کم گاز قرار بدید و مدام هم بزنید تا گلوله نشه و مواد کمی غلیظ بشه.


مرحله پنجم

سپس ۲۰۰ گرم خامه و ۲ قاشق غذاخوری ژلاتین رو به مواد اضافه کنید و مجدداً هم بزنید تا خوب با هم مخلوط بشن. سپس کیک رو به ۳ قسمت مساوی از عرض برش بزنید بعد روی ظرف مورد نظرتون کمی از مگنولیا بریزید و روی اون قالب کمربندی قرار بدید حالا سپس یک قسمت از کیک رو داخل قالب قرار بدید بعد یک لایه نازک از مواد مگنولیا روی کیک بریزید و بزارید داخل یخچال تا کمی سفت بشه.


مرحله ششم

بعد از اینکه کیک را از داخل یخچال بیرون آوردید توت فرنگی هایی که از قبل اون رو شستید و از وسط نصف گردید دور تا دور کیک بچینید حالا برای مواد میانی مقداری از مایه مگنولیا را روی سطح کیک بریزید سپس فیلینگ مورد نظر خود شامل (موز ، گردو و .. ) را اضافه کنید سپس سطح آن را با سس شکلات بپوشانید و به این ترتیب لایه لایه قالب را پر کنید بعد آن را به مدت چند ساعت داخل یخچال قرار بدید و اجازه بدید تا خنک بشه. نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.